USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За 3,6 мільйона: техніку волинського лісгоспу розпродають на аукціоні. Фото

25 Березня 2024 22:07
Обладнання для переробки деревини Камінь-Каширського лісового господарства виставили на аукціон.

Торги на сайті prozorro.sale оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України в Львівській, Закарпатській і Волинській областях.

На аукціон виставили окреме майно, а саме – обладнання для переробки деревини філії «Камінь-Каширське лісове господарство» ДСГП «Ліси України» у складі: технологічна лінія з виготовлення пелет, багатопильний станок, верстат торцевий, кран козловий, станок обрізний, роликовий конвеєр зі скидачем дошки, роликовий транспортер, рубальна машина, а також вентилятори, конвеєри, верстати та інша техніка.

Як вказано, цей лот виставлено на торги вперше.

Нині майно зберігається за адресою: вулиця Лісна, 10а, Камінь-Каширський. Воно перебуває на балансі Камінь-Каширського лісового господарства.

Початкова ціна – 3 591 581 гривня.
Нагадаємо, раніше з аукціону продавали нерухомість Маневицького лісового господарства. Побутове приміщення, лісосклад, столярний цех, ремонтну майстерню і цех переробки деревини продали за понад дев’ять мільйонів гривень.

Читати ще: Цехи лісгоспу на Волині виставили на аукціон за півтора мільйона гривень

У селі Звірів Луцького району продавали нерухоме майно Ківерцівського лісового господарства. За майже шість мільйонів гривень можна було придбати комплект об’єктів: конюшню, будинок єгеря, лазню, будинок мисливця та інше.

У Любомлі за майже шість мільйонів гривень продавали з молотка цехи переробки деревини та деревообробні майстерні Любомльського лісового господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus