USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

За чесні вибори: 80 осіб затримали у Петербурзі, загалом 113 по Росії

10 Серпня 2019 20:34
У Санкт-Петербурзі на акції солідарності з московськими протестувальниками поліція затримала понад 80 осіб. Загалом 113 людей затримали по Росії за право вільного народного виявлення на виборах.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на ОВД-Инфо.

Поліція затримувала людей попри те, що акція проходила у форматі одиночних пікетів, які не потребують узгодження – її учасники стояли з плакатами по черзі.

Загалом на акцію зібралися понад 200 осіб.

Українська правда з посиланням на Новую газету інформує, що у Москві учасників акції затримують на Чистих прудах та на Ільїнській площі.

Незареєстрованого кандидата у депутати Мосміськдуми Любов Соболь силовики вивели з центру збору підписів, де пройшли обшуки, і вивезли у невідомому напрямку.



Крім того у студії Navalny.Live у Москві проходять обшуки. У приміщенні перебувають 10 осіб, проходять слідчі дії, адвокатів на місці немає.

Згодом глава Міжнародної правозахисної групи «Агора» Павло Чиков повідомив, що в студії «Навальний Live» затримали 9 осіб, їх везуть на допит в якості свідків у справі про «масові заворушення».

За даними «Білого лічильника», станом на 16:00 на територію мітингу «За свободу і справедливість» у Москві пройшли 48,8 тис. учасників.

В ГУ МВС по Москві заявили, що кількість учасників акції на проспекті Сахарова становила близько 20 тисяч осіб, мітинг на підтримку незареєстрованих кандидатів завершився о 16:30 без надзвичайних подій.

Як повідомлялося раніше, у суботу, 10 серпня в Москві та інших регіонах Росії проходять акції за допуск незалежних кандидатів до виборів у Мосміськдуму, а також на підтримку захисту вільного народного виявлення на виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus