USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

За понад мільйон у волинському місті продають комунальну землю

10 Грудня 2023 21:35
У Нововолинську продають земельну ділянку комунальної форми власності площею 0,366 гектара. Цільове призначення землі – для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу. За ділянку хочуть виручити понад мільйон гривень.

Відповідний аукціон виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголосив на сайті prozorro.sale.

Як лот виставлено, земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,366 гектара, що розташована за адресою: Волинська область, Нововолинськ, вулиця Дорошенка (біля перехрестя автодороги Ковель–Жовква з вулицею Івана Сірка).

Кадастровий номер – 0710700000:02:001:0017.

Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (КВЦПЗ – 12.11).

Початкова ціна продажу – 1 276 242 гривні.

Рішення про продаж цієї ділянки комунальної власності було прийнято навесні цього року на сесії Нововолинської міської ради.
Читати ще: У Луцьку продали комунальну ділянку на Львівській

Нагадаємо, раніше продали дві земельні ділянки комунальної власності в Луцьку. Це ділянки на вулицях Глушець і Ранковій. Одну з них придбав громадянин Литовської Республіки.

Як ми писали, Шацька селищна рада мала намір віддати в оренду земельну ділянку площею 0,1 гектара, що в урочищі «Гряда». Призначення землі – для індивідуального дачного будівництва. А Зимнівська громада здавала в оренду ставок терміном на 20 років. Він розташований за межами села Зимне у Володимирському районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus