USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За кредит злочинці з Турійщини хотіли розрахуватися краденими кіньми

20 Серпня 2008 19:19
Нещодавно в Турійський РВ УМВС надійшло повідомлення агронома СВК «Дружба» про те, що близько 00.10 години невідомі особи з території даного СВК, що в селі Купичів Турійського району, викрали пару коней.  Про це повідомляють 20 серпня «Волинські Новини».
У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що крадіжку вчинили жителі цього ж населеного пункту Віктор Г., 1985 року народження, та Сергій В., 1987 року народження. Зі слів злочинців, уночі вони проникли на територію СВК та викрали двох найкращих коней, які паслися. Верхи направились до сусіднього села – Зубильне Локачинського району, де розташована бойня (в домашніх умовах), власником якої є громадянин Руслан С.
За інформацією ВЗГ УМВС України у Волинській області, що пункт прийому худоби перебуває в абсолютній антисанітарії. Отож, попередньо зловмисники зателефонували до власника та домовилися про візит. Прибувши на місце, злочинці здали коней, яких одразу ж вбили. Цікавий той факт, що хазяїн бойні не потребував жодних довідок про здоров’я коней та їхнє місцезнаходження до цього. М’ясо зберігали у холодильнику, в сусідньому будинку, де проживає брат власника бойні.За отриманий товар злочинці отримали 6800 гривень і відразу направилися до найближчого кафе, аби відсвяткувати «вдалу» справу.
До викрадення коней зловмисників спонукала відсутність грошей. У Віктора Г. заборгована немаленька сума в банку: 3800 гривень. А тому, аби розрахуватися з кредитом, він вирішив здійснити крадіжку, а отримані гроші хотів віднести до банку. Слід зауважити, що чоловік уже двічі був засуджений за крадіжку.
 
Працівники Турійського РВ УМВС України у Волинській області затримали злочинців у селі Синявка Турійського району, де вони переховувались у льосі. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Відносно крадіїв обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Їм світить позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. До речі, працівників Турійського райвідділу міліції, які оперативно розкрили злочин та затримали зловмисників, заохочено керівництвом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
solomonloanfilm@gmx. Показати IP 6 Лютого 2014 07:40
Це повідомити громадськість, що Mr.Enoch Соломонові кредиту фірма, відкрило можливість кожному нужденному в будь-якої фінансової help.We видавати кредит на окремих осіб, фірм і компаній в ясною і зрозумілою умови і терміни. люб'язно заповнити анкету нижче і відправити його нам електронною поштою: [email protected] Позичальники Інформація, необхідна заповнювати і повертати. ім'я: вік: Стать: Сімейний стан: Адреса: місто: Штат / провінція: Zip / Поштовий індекс: Країна: Телефон: Електронна пошта: Державний Мета кредиту: Сума кредиту: Кредит Тривалість: Чистий місячний дохід: Чи зверталися ви за кредитом раніше? якщо так, як все пройшло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus