USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За півроку на особистий прийом до керівництва Волинської митниці приходило 7 громадян

2 Липня 2009 15:20
Серед проблем, з якими найчастіше зверталися громадяни до Волинської митниці упродовж першого півріччя 2009-го, – питання визначення митної вартості товарів та митного оформлення майна громадян із застосуванням пільг. Про це 2 липня інформують «Волинські Новини».
 
Одним із важливих напрямків діяльності Волинської митниці є робота зі зверненнями громадян, – стверджують у прес-центрі Волинської митниці. Особлива увага приділяється тут забезпеченню оперативного реагування та надання відповідей на запитання, з якими громадяни звертаються до митного органу. Прийом громадян у Волинській митниці здійснюється згідно з графіком особисто начальником митниці та його заступниками щоденно в адміністративному приміщенні митниці у місті Ковелі та в окремі дні на митних постах «Луцьк» та «Доманове», а також у вихідні дні за попереднім записом. Звернення громадян надходять до митниці й у письмовій формі.
 
За повідомленням прес-центру Волинської митниці, упродовж І півріччя 2009 року керівництвом Волинської митниці на особистому прийомі було прийнято 7 громадян. За цей період до митного органу надійшло 4 письмові звернення, відповіді на які були надані у 15-денний термін. Серед проблем, із якими найчастіше зверталися громадяни до митниці, – питання визначення митної вартості товарів та митного оформлення майна громадян із застосуванням пільг. Жодне звернення, що надійшло цьогоріч до митниці, не залишилося без відповіді.
 
Незначна кількість звернень до керівництва митниці – це результат чітко організованої роз’яснювальної роботи. Адже впродовж 2009 року, як і в попередні роки, громадяни та підприємці мали змогу звертатися з питань митного оформлення безпосередньо у підрозділи, які цим займаються. У кожному підрозділі є фахівці, уповноважені надавати роз’яснення з тих чи інших питань. Впродовж півріччя вони надавали кваліфіковані консультації, що дало змогу громадянам уникнути проблем при перетині митного кордону України та під час здійснення митного оформлення.
 
Окрім того, впродовж 2009 року роз’яснення правил перетину митного кордону й митного оформлення товарів і транспортних засобів здійснювалося через засоби масової інформації. Корисна і необхідна інформація для учасників зовнішньоекономічної діяльності та подорожуючих розміщується та постійно оновлюється у рубриці «Волинська митниця» на офіційному веб-сайті Волинської обласної державної адміністрації й на інформаційних стендах, встановлених у пунктах пропуску митниці та у відділах митного оформлення товарів і транспортних засобів. Отож, усім, хто захоче ознайомитися з митними правилами, завжди допоможуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus