USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За ринки голосували картки відсутніх депутатів. УТОЧНЕНО

26 Грудня 2008 11:37
За надання дозволу КП «АвтоПаркСервіс» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,4 гектара на Центральному ринку голосували картки депутатів, відсутніх на сесії. Про це 26 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
Як свідчать результати відкритого голосування, які є в розпорядженні «ВН», під час першої спроби об 11.15 «за» проголосували 23 депутати. Натомість під час другої спроби об 11.16 цю пропозицію підтримали 26 обранців громади.
Щоправда, серед них і депутати, відсутні в сесійній залі – наприклад, Тетяна Семенюк із Партії регіонів.
«ВН» уже повідомляли, що депутати Луцької міської ради користуються практикою своїх київських колег, голосуючи під час сесії один замість одного. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus