USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

За відновлення електроенергії на одній з вулиць Торчина платитимуть жителі?

24 Лютого 2009 09:17
Голова Луцької райдержадміністрації Володимир Демчук провів нараду з питання відновлення електропостачання до житлових будинків по вулиці Незалежності селища Торчин. Про це 24 лютого повідомляють «Волинські Новини». 
У нараді брали участь: перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Романюк, директор районної філії ВАТ «Волиньобленерго» Віктор Денисовець, начальник управління Держкомзему в районі Микола Заїка, начальник відділу розвитку інфраструктури райдержадміністрації Володимир Берегуля, Торчинський селищний голова Юрій Кревський.
За інформацією сайту Луцької РДА, учасники наради висловили пропозицію, щоб частину вартості відновлення електропостачання вулиці віднести на рахунок її мешканців та споживачів, які на цій вулиці мають торгівельні заклади.
На нараді вирішили, що вартість відновлення споживання електроенергії частково оплачуватиме селищний бюджет і частково безпосередньо споживачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus