USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За виступ у пресі волинські регіонали будуть покарані?

15 Вересня 2008 14:48
Члени Ради обласної організації Партії регіонів, які опублікували статтю «Регіонали зробили свій вибір» в газеті «Волинь-нова», порушили партійну дисципліну та етику. Про це йдеться в заяві прес-служби Волинської обласної організації Партії регіонів, – повідомляють 15 вересня «Волинські Новини».
Як ідеться у заяві прес-служби, оприлюдненій на сайті ВОО ПР, «стаття опублікована в газеті «Волинь-нова» 10 вересня 2008 року, «Регіонали зробили свій вибір» носить ворожий характер щодо Волинської обласної організації Партії регіонів. Жоден із наведених фактів не відповідає дійсності та незаслужено паплюжить імена людей, які приклали багато зусиль для створення та розбудови нашої політичної структури».
«Члени Ради обласної організації Партії регіонів, які опублікували статтю в газеті «Волинь-нова»,  «Регіонали зробили свій вибір» порушили партійну дисципліну та етику, визначені Статутом Партії регіонів», – констатується у заяві.
Прес-служба волинських регіоналів вважає, що «внутрішньопартійна дискусія повинна відбуватись всередині організації, а не на сторінках  непартійної преси».
Водночас у заяві нагадують, що «в ході першого етапу звітно-виборчої конференції Волинської обласної організації Партії регіонів, яка проходила 21 червня 2008 року не обрано нового голову по причині того, що жоден з кандидатів на посаду голови не набрав більшості голосів від зареєстрованих на конференції делегатів».
Тому, на думку прес-служби, Анатолій Горбатюк «залишається легітимним головою Волинської обласної організації Партії регіонів до проведення другого етапу конференції».
«Висновки щодо деструктивної діяльності ряду членів Ради Волинської обласної організації Партії регіонів розглядатимуться у керівних органах Волинської обласної організації Партії регіонів, які будуть направлені в Президію партії регіонів та Центральну контрольну комісію», – йдеться у заяві.
Довідково:
Наразі за посаду голови Волинської облорганізації Партії регіонів змагаються Анатолій Горбатюк та Олександр Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Анонім Показати IP 15 Вересня 2008 15:15
Видно Башкаленко все ж переможе Горбатюка
Товариш Показати IP 15 Вересня 2008 16:47
Ситуація явно складається не на користь Горбатюка, та це й не дивно. Але програвати треба вміти гідно.
Георгій Показати IP 15 Вересня 2008 16:52
Горбатюк себе дискредитував повністю,це треба ж так триматися за крісло, ніякої гордості!
Прихильник Показати IP 15 Вересня 2008 17:34
Подивимось, що вже скажуть після другого етапу конференції, аби помилково себе з Партії не виключили.
Партієць Показати IP 16 Вересня 2008 11:15
У Башкаленка бачу почався психозний-мандраж раз зважився на таку публікацію.
Анонім Показати IP 16 Вересня 2008 11:22
Башкаленко розуміє, що програв от і працює по типовій рейдерській схемі, спочатку оголошення, що начебто він має якісь права, потім думаю буде проведення якоїсь акції яка начебто підтвердить його права а далі все по схемі, переоформлення документів, нові печатки і.т.д. … гідний учень Чернишова…
Дід П., якого всі заї... Показати IP 16 Вересня 2008 11:38
Помаранчеві шпигуни рацюють вскрізь. Ось і нині вони не пошкодували грошей і закинули свого Агента Сашка в обласну організацію ПР, щою розвалити всі починання.....
Кривович Показати IP 16 Вересня 2008 12:20
Башкаленко розуміє, що програв от і працює по типовій рейдерській схемі,... Цікаво, чого боїться п. А. Горбатюк. Невже не може сісти разом за один стіл з "рядом членів Ради Волинської обласної організації Партії регіонів" і зробить «внутрішньопартійну дискусію, яка повинна відбуватись всередині організації, а не на сторінках непартійної преси».
Кривович для Партійця Показати IP 16 Вересня 2008 12:21
Цікаво, а п. А. Горбатюка, що почалось ... критичні дні.
Кривович Показати IP 16 Вересня 2008 12:31
Велике побажання для модератора цього ж сайту, бути більш оперативним.
Кривович Показати IP 16 Вересня 2008 12:35
Велике побажання для модератора цього ж сайту, бути більш оперативним.
Модератор Показати IP 16 Вересня 2008 12:38
Окрім відгуків, я ставлю ще інфи, блоги, акценти... Тому оперативність залишиться такою, як є. І велике прохання по кілька разів відгуки не слати, бо це теж забирає мій час. Усі ставляться і з першого разу. Дякую.
Володимир Кривович Показати IP 16 Вересня 2008 12:58
Доброго дня. Пише вам редактор сайту http://www.volynregion.org/ Кривович Володимир Сергійович. З задоволенням переглядаю новини вашого сайту та нажаль неодноразово бачу, що під моєю фамілією в коментарях до адміністрації сайту звертаються якісь інші особи. Прошу вибачення за їхню некоректну лексику та хочу запевнити, що я поважають та цінують Вашу роботу. А щодо тих осіб які це чинять то Бог їм суддя.
Павло Показати IP 16 Вересня 2008 13:13
З такими підгавкувачами цей мішок з грошима мало того, що нічого не досягне а щей втратить те що мав…
Сашко Курилюк Показати IP 16 Вересня 2008 13:16
Я розумію що Башкаленко зробив чергову дурість цією божевільною публікацією, а я йому говорив не потрібно це робити всерівно у Верховну раду тебе ніхто не пустить, ще не доріс дай репутацію собі спортиш остаточно, не рви партійну організацію, але що ж тут поробиш на такі кроки він пішов з поради Андрюшки Мельника. А ви ж його знаєте, що він хорошого порадити може?
Кривович Показати IP 16 Вересня 2008 13:26
Я також цінують Вашу роботу, Володимир Сергійович особливо на посаді редактора сайту http://www.volynregion.org/. Цікаво, а чому не можна залишати коментарі на ВАШОМУ сайті - керівництво не дозволяє чи у ВАС політична "коректінсть" (тобто цензура).
Володимир Кривович Показати IP 16 Вересня 2008 13:53
Перепрошую, але коментарі на сайті http://volynregion.org/ добавляти можна. Цензура на сайті стосується лише нецензурних слів. Тому ласклаво просимо. З повагою Володимир Кривович.
БОЯГУЗ, що ховається за чужими ніками Показати IP 17 Вересня 2008 11:11
Володимир, вірно пишете: Бог всім суддя. І за всі діяння ваші він воздасть кожному по заслузі. Будьте впевнені, це питання часу.
Аль Джазіра Показати IP 17 Вересня 2008 20:37
З огляду на ті пристрасті, які розгорілися у даних коментарях - можна дійти висновку, що тепер ПР на Волині здобуде як мінімум 15%,адже народ любить шоу.Схоже,що регіонали Волині навчилися його робити. Ось тільки цікаво, як на все це відреагує Київ....і особисто Янукович, який не любить, коли каламутять воду...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus