USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За зубрів відповідатимуть перед депутатами

20 Травня 2013 13:11
Методикою збереження та збільшення поголів’я зубра у Волинських лісах зацікавилась постійна депутатська комісія з питань екології, раціонального використання природних ресурсів Волинської обласної ради.

Заслухати звіт управління природних ресурсів та управління екології депутати хочуть у третьому кварталі цього року під час сесії обласної ради.

Таку ідею озвучив голова комісії Богдан Колісник під час засідання 20 травня.

За його словами, питання, що стосуються зубрів часто піднімають напередодні виборів. Оскільки в області прийняли відповідне рішення про охорону зубрів, на думку Колісника, варто заслухати звіт і зрозуміти, що встигло зробити в цьому плану Міністерство природних ресурсів та за що відповідають громадські організації.

Депутати очікують звіту профільних управлінь у третьому кварталі: спочатку під час засідання депутатської комісії з питань екології, а потім – під час сесії обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
природолюб Показати IP 20 Травня 2013 13:38
Виконавцем програми охорони зубрів є управління лісового господарства так кого хоче заслухати пан Колісник самого себе чи управління екології яке ліквідовано ще в травні
800 до природолюб Показати IP 20 Травня 2013 13:44
неправда. всіма тваринами, які занесені в червону книгу, займаються екологи - саме їм перераховуються бюджетні кошти і вони є виконавцем всіх програм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus