USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

«Забавляночка» зібрала друзів

1 Грудня 2011 14:14
Шостий інтеграційний фестиваль для неповносправних дітей та їх здорових однолітків відбувся 1 грудня у Палаці культури Луцька.

У заході взяли участь три колективи із Ківерцівського дошкільного дитячого будинку «Сонечко», Володимир–Волинської школи дітей із вадами слуху «Глухі діти», Крупівського навчального реабілітаційного центру, де навчаються незрячі діти.

Малюки з особливими потребами показали виставу за мотивами казки Антуана де Сент-Екзюпері «Маленький принц» та легенди «Про Соловейка з одним крилом»

Під час вистави глядачам продемонстрували відеоролик «Планета янголят» про неповносправних дітей. Вони розповіли, що є такими, як і решта однолітків. Однак живуть у своєму «маленькому» світі. Малеча закликала людей зрозуміти їх, адже їм дуже потрібна підтримка та допомога.

«Захід є унікальним. Ви бачите, що зал - переповнений. Немає, де сісти. Це свідчить, що наша громадськість - небайдужа», - розповіла організатор фестивалю, голова правління громадської організації «Центр розвитку дитини», завідувач психолого –медико-педпгогічної консультації міської мерії Людмила Вознюк.

Фестиваль відбувся в рамках проекту «Підтримка громадських ініціатив з подолання кризи в Луцьку», за підтримки міжнародного фонду «Відродження» та Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus