USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волинська «Забавляночка» втретє зібрала друзів

3 Червня 2008 15:48
Як повідомляє репортер «Волинських новин», 3 червня у приміщенні Народного дому «Просвіта» відбувся ІІІ обласний інтеграційний мистецький фестиваль дітей із особливими потребами «Забавляночка скликає друзів».
Мистецьку зустріч традиційно організовують раз на рік, і приурочена вона Міжнародному дню захисту прав дитини. ЇЇ мета – надати можливість неповносправним дітям продемонструвати свої таланти та просто подарувати їм свято.
Фестиваль відкрили заступник начальника головного управління праці і соцзахисту Волинської облдержадміністрації Олександр Жураківський та радник голови Волинської облради Володимир Блінов. «Коли знаходишся в такій атмосфері, зовсім по-іншому відчуваєш, для чого ти живеш, як живеш, на скільки достатньо уваги приділяєш людям, діткам, їх проблемам» - поділився враженнями пан Жураківський.
Свої таланти демонстрували понад 150 вихованців спеціальних шкіл-інтернатів, громадських організацій, благодійних фондів з усієї області, хоча охочих було набагато більше. Але, на жаль, на всіх не вистачило святкової програми. Із глибокою майстерністю юні виконавці співали, танцювали, показували сценки, що викликало у публіки теплі почуття та гордість за дітей. Окрім того, у холі «Просвіти» були глядачі мали змогу ознайомитися із творчими роботами: картинами, виробами з бісеру, вишивкою, які старанні діти змайстрували власними руками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus