USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заборгованість перед працівникам Луцького КРК виникла через виведення обігових кошів?

16 Квітня 2009 11:15
Заборгованість із виплати заробітної плати працівникам ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат» сталося тому, що власники підприємства вивели протягом 2008 року звідти обігові кошти. Про це 14 квітня на засіданні комісії Луцької міської ради з питань забезпечення своєчасності оплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати та детінізації заробітної плати розповів заступник голови координаційної ради галузевих профспілок міста Луцька Анатолій  Миронюк, – інформують «Волинські Новини».
 
Від імені трудового колективу комбінату пан Миронюк звернувся до присутніх на комісії представників правоохоронних та контролюючих органів з проханням втрутитись у ситуацію.
 
Старший помічник прокурора Луцька Ігор Радзивилюк у відповідь на це зазначив, що на ВАТ «Луцький КРК» пройде комплексна перевірка із залученням представників Луцької ОДПІ, Територіальної державної інспекції праці та інших контролюючих органів.
 Окрім того, як повідомили у департаменті інформаційної політики Луцькради,, комісія Луцької міської ради з питань забезпечення своєчасності оплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати та детінізації заробітної плати предметно та тісно займеться тими підприємствами, які сьогодні займають значну територію міської землі, проте не працюють. Таким, наприклад, є ВАТ «Луцький картонно-руберойдовий комбінат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus