USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Задля піару просували дитяче кохання у соцмережах: мати 8-річної блогерки про роман із підлітком

16 Березня 2021 22:37
Поліція допитала матір 8-річної дівчинки, яка разом із 13-річним хлопцем у мережі зображають кохання, цілуються та демонструють сексуальність.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Мати розповіла, що діти познайомилися торік на фан-зустрічі її доньки, а далі задля піару вирішили просувати дитяче кохання в інтернеті. Романтичні стосунки між 8-літньою дівчинкою та 13-річним хлопцем вона назвала постановкою. Виховує доньку жінка сама. Проте, батька теж викликали на допит. Як і батьків 13-річного хлопця. Щоправда, вони з’являться лише за кілька днів, бо без адвоката ніяких свідчень давати не хочуть.

До допиту дітей долучать психологів та педагогів, щоби зрозуміти їхній стан і те, що насправді між ними відбувалося.

Читати ще: Роман 8-річної моделі із 13-річним блогером: криміналу немає, а наслідки для дітей є. Коментар психолога

Провадження відкрите за статтею «виготовлення і поширення порнографії», а також «примушування до участі в їхньому створенні». Якщо провину батьків за цією статтею таки доведуть, їм загрожує штраф або арешт на шість місяців, або ж три роки обмеження волі.
Мати дівчинки Дарина в коментарі «Сегодня» пояснила, що готує свою дочку до кар’єри моделі.

«Мені є що відповісти недоброзичливцям. Наприклад, сьогодні ми дали свідчення поліції в Ірпені. Свою позицію ми будемо відстоювати і далі. Доведемо, що нічого незаконного не вчинили. Крім того, в подальшому будемо звертатися до кіберполіції для того, щоб було вжито заходів стосовно тих, хто публікував негативну і непідтверджену інформацію», – сказала жінка.

Дарина зазначила, що її донька активно займається блогерством.

«Вона – блогер-мільйонник, займається моделлінгом. До її життя є великий інтерес», – каже мати.

Про те, що діти ніби живуть разом, жінка спростовує:

«Це дуже викривлена інформація. Дитина у своїй сторіс зазначила, що вона їде на ночівлю до Паші. Це був сімейний візит. Тобто, я разом із Міланою приїхали в гості до родини, з якою ми дружимо. Не вона кудись переїхала, а ми разом з нею поїхали».

Дарина розповіла, що не озвучує доньці скандальної інформації із соцмереж.

«Вона не розуміє цієї агресії, я не даю їй доступу до цієї інформації. Всім недоброзичливцям я б порадила ніколи нічого не говорити про людей, яких вони не знають. Що стосується Мілани, то ми сподіваємося на її розвиток саме в модельній сфері», – зазначила Дарина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Вихор Показати IP 17 Березня 2021 06:52
Пізно маман. Треба було свою дитину з котиками фотографувати , а не вибирати образ Лоліти. Фото на карнизі висотки теж дуже показові. Для хайпу резикувати життям і психікою дитини. Тут потрібен психіатр.
Некропедозоофил Показати IP 17 Березня 2021 07:11
Мать торгует своей дочкой! Детство испорчено бесповоротно. Здравствуй, взрослый мир порока!
Анонім Показати IP 17 Березня 2021 07:29
вирiшила мама доньцi ескортне майбутне органiзувати
Мама до Анонім Показати IP 17 Березня 2021 13:00
Да! Ескорт, а що, моїй доці на завод йти, за 300 доларів ?
Олександр Показати IP 17 Березня 2021 08:21
ВОНИ Й.....НУТІ.
Внук Показати IP 17 Березня 2021 08:23
В цій меркантильній яжемамці я так зрозумів наплювати як вплине пропагування стосунків між хлопцем і дівчиною на малолітніх підписників її доньки? Бачили всі ці фото, і ще танці її доньки під пісню "детка хочет бум бум", фото в ванні з тим 13літнім педо..., фото в обіймах в ліжку. Ну норм контент для 8 рочків. Бан акаунтів обом і по дупі ремньом, а мамка - клініка
123 Показати IP 17 Березня 2021 08:41
Тут і дурню ясно, що без матері цих дітей не обійшлося. Причини такої дивної поведінки батьків - гроші, гроші понад усе. У батьків цих нещасних дітей відсутні такі основоположні риси, як розум, мораль, стид перед суспільством. Присутності в їхньому житті Церкви та Бога у серці взагалі немає. Ось чому у цієї сім'ї на першому місці: жадібність, збагачення та блискавичне отримання грошей за будь-яким способом.
321 Показати IP 17 Березня 2021 09:03
Дідусем 8-річної моделі з м.Київа - Мілани Маханец, скандал навколо якої розгорівся у ЗМІ через її відносин з 13-річним блогером Павлом Паєм, виявився чиновник Верховної Ради - Сергій Шумейко. С.Шумейко працює головним консультантом секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики.
Анонім до 321 Показати IP 17 Березня 2021 10:46
Уже прокоментував, мене це не цікавить, у малої є мама. Там по ходу ніхто ні чим не цікавиться, всі самі по собі. Тато теж мовчить. Його ,напевно, теж не цікавить, чомі дитя голе в обіймах Паши і чому по краю багатоперхівки пригод шукає, а не в школі. Чому дитина спить по 2 години... До речі, дідусю, навчіть своє диття грамотності. Не "НА УКРАИНЕ" , а В УКРАЇНІ. Бо ви,зарплату і сите життя маєте з податків українців.
Анонім Показати IP 17 Березня 2021 09:24
Мама-сутенерка. За гроші продасть свою дитину. Дівчинка для мамаші - джерело прибутку. Кого виховає така мутер?
! до Анонім Показати IP 17 Березня 2021 10:25
за мамою дурка просто ридає! там клініка .яку видно навіть не фахівцю
777 Показати IP 17 Березня 2021 13:58
Сім'я розпусти, далі тільки диявол, дороги у цієї родини немає. Батькам, особливо матері сутенерці - позор!!! Жадоба до збагачення любими засобами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus