USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Задля порятунку життів: у Луцьку стартував соціальний проєкт «Безпек(л)а»

22 Листопада 2023 06:47
Щороку понад мільйон людей в Україні страждають від різних форм насильства саме у своїх родинах. Однак до спецслужб звертається лише 10% постраждалих. Тому команда проєкту пропонує один з алгоритмів дій, який покращуватиме життя тих, хто сьогодні перебуває у «пеклі».

Соціальний проєкт «Безпек(л)а», що його організували Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», департамент молоді та спорту Луцької міської ради й патрульна поліція Волинської області, має на меті протидію та запобігання домашньому насильству й покликаний проінформувати про те, як убезпечити себе від домашнього насильства.

До участі в проєкті запрошують представників закладів краси: студій, перукарень, салонів тощо.

«Ми впевнені, що ви небайдужі до теми домашнього насильства. Ви – це ті люди, які можуть не лише проінформувати про діяльність проєкту, але і несете велику місію, адже ваші клієнти вам довіряють, і, можливо, ви єдині, кому вони можуть розповісти про проблеми в сім’ї. Тому головна ідея нашого проєкту полягає у поширенні знань, які можуть врятувати життя/здоров’я Ваших клієнтів/клієнток», – зазначають організатори.
Основний захід проєкту відбудеться 27 листопада з 11:00 до 14:00 у Луцьку (адресу повідомлять зареєстрованим учасникам). На ньому фахівці детальніше розкриють юридичні та психологічні аспекти протидії домашньому насильству.

Учасники не лише дізнаються більше інформації, але й отримають на заклад краси інформаційний матеріал – коробку з безпечними візитками та інше для клієнтів.
Зареєструватися можна за посиланням.

Реєстрація відкрита до 23:00 23 листопада.

Зареєстрованим учасницям зателефонують 24 листопада та повідомлять усі деталі.

Завдяки участі у проєкті заклади краси допоможуть своїм клієнтам отримати більше безпекової інформації про домашнє насильство, аби вони знали, як діяти у кризових ситуаціях.

Із додаткових питань можна телефонувати на номери: 050 96 75 629 (Заріна), 095 87 42 126 (Ольга).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus