USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Загальна довжина – 12 км: Волинський рибпатруль знищив знаряддя для лову риби

24 Жовтня 2023 06:16
Днями державні інспектори Волинського рибпатруля знищили 259 сіток (загальною довжиною близько 12 км), 14 ятерів та 11 інших заборонених знарядь та засобів лову.

Знищувалися знаряддя лову, вилучені згідно з актами виявлення і вилучення безгосподарського майна та конфісковані у порушників, інформують у пресслужбі Волинського рибпатруля.

Ліквідація здійснювалася шляхом приведення сіток у непридатність для використання – рубанням та різанням.

Читати ще: Волинські екологи витягли зі Світязя 41 незаконне знаряддя лову риби

Нагадаємо, за використання заборонених знарядь лову (сітки без дозволу на промисел, електрострум, вогнепальна зброя тощо) передбачена адміністративна відповідальність за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Стаття передбачає накладення штрафу у розмірі від 340 грн до 680 грн з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних живих ресурсів.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення, повідомляйте за номером «гарячої лінії» відомства: (067) 360 78 40.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus