USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загиблому в ДТП молодому волинянину підкинули пляшку горілки

16 Грудня 2015 12:12
Тиждень тому з’явилося повідомлення про аварію на автодорозі у селі Городище-2 Луцького району, яка трапилася у ніч з 5 на 6 грудня. У ній загинув 17-річний Вадим Синиця з села Шклінь Горохівського району. Хлопця збив автомобіль «Фольксваген», за кермом якого перебував 19-річний мешканець Горохова Г. Також він травмував ще одного пішохода. Свідками події були інші хлопці. Дорогою вони прямували додому з дискотеки у Городищі.

Нині рідні та друзі загиблого підлітка побоюються, що справу спробують зам’яти. Винуватець аварії – син бізнесмена з Горохова.Про це пише «Вісник+К».

Друзі загиблого Вадима Синиці розповідають, що рідні винуватця одразу намагалися пустити справу у хибний бік. Так на місце аварії оперативно прибули батько та старший брат водія. Як стверджують друзі Синиці, до тіла загиблого, яке, до речі, внаслідок удару відлетіло на кілька десятків метрів, підкинули пляшку горілки. Таким чином напевно намагалися підкреслити, що загиблий був п’яним. Натомість ті, хто добре знає Вадима, розповідають, що хлопець практично не вживав спиртного. Навпаки, займався спортом. Грав за сільську футбольну команду – ФК «Шклінь».

Також на місці ДТП нібито був намір подати ситуацію таким чином, ніби за кермом був не молодший брат, а старший, бо були підозри що до тверезості водія.

Пізніше, коли у селі Шклінь ховали загиблого підлітка, сюди прибув і батько винуватця ДТП з великим букетом квітів, який поклав у труну і став перед тілом на коліна…

Нині у справі триває слідство. Нею зацікавилися громадські активісти та члени громадської ради при УМВС в області.

12 грудня активіст Самооборони Сергій Рижков опублікував у Фейсбуці фото, які зробив на місці трагічної аварії та факти, якій йому вдалося з’ясувати.

«Їздив сьогодні в Шклінь-Городище ,щоб як член гром ради при УМВС і Самооборонівець надати родичям загиблого підтримку ,що ця справа буде законо і чесно проведена . Які факти. Хлопця відкінуло на 55 метрів, водій зняв номери і зник з місця пригоди, батько водія приіхав і переставив кросовки ближче до загиблого , підклав пляшку горілки, хлопець що, йшов поруч з загиблим, був у світлій куртці, дорога була суха, широка, населений пункт. Хочу це все пам'ятати до суду. А ще водій Гай Асатурян друг того хлопчика - мажора Олега Тарарая (теж з Горохова) якого я зупинив за «безпредельне» керуваня на Порше кілька місяців назад по проспекту Соборності», - написав Сергій Рижков.

Їздив сьогодні в Шклінь-Городище ,щоб як член гром ради при УМВС і Самооборонівець надати родичям загиблого підтримку ,щ...

Posted by Сергій Рижков on 12 декабря 2015 г.


Нагадаємо, у вересні 2015 року «Тарарай Олег дуже швидко (приблизно більше 120 км /год) і, створюючи аварійні ситуації, одну за одною, мчав на Porsche Panamera проспектом Соборності, «підрізав» інші авто, які просто шарахались в бік. І тільки завдяки тому, що Porsche - не вертоліт, мусив зупинитися перед машинами на червоному», - повідомляв тоді Рижков. Фото Porsche - з місця тієї події:
Додамо, що невдовзі після інциденту та публікації про Олега Татарая, сина аграрія Василя Тарарая, автора допису Сергія Рижкова жорстоко побили невідомі в балаклавах поблизу його будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лучанин Показати IP 16 Грудня 2015 13:29
Али ск*ти дитину збили та ще водку підкидують сопляки на модних машинах всіх нанари ......як можна після такого спокійно жити ще і Сергія побили ім ті машини поспалювати
Митяй до лучанин Показати IP 16 Грудня 2015 14:52
Ніхто нікому мстити не буде тому що християни,а вони мусять хлібом в ворога кидати суд візьме гроші і хлопець на волі десь в 75 років може помре,а до цього ще багато бід наробить і все з йому пробачиться
Я. Показати IP 16 Грудня 2015 15:15
На ту ***у чекає суд Божий.
SVV Показати IP 16 Грудня 2015 15:30
Чому затертий номер. Можливо і йому хтось хребта вправить?
Я Показати IP 16 Грудня 2015 17:30
А що то таке Сергій Рожков, що проводить перевірку та викладає від себе інформацію на офіційному сайті. Не лізь куди не треба і не будеш битий. Ще не ясно хто і за що побив. Можливо, і більше всього, до цих подій побиття не має ніякого відгношення.
Чп Показати IP 18 Грудня 2015 08:23
До чого тут Тарарай?
Чп Показати IP 18 Грудня 2015 08:53
У нас в країні діє принцип невинуватості, судового рішення ще нема де вказано, що той то той то зробив те то тето, після чого йде обо наказать або панять і прастіть. Громадянин Горохова Г.порядна людина...і це все прикра випадковість, повірте через яку його життя піде зовсім іншим руслом. А пан Рижков уже і сюди вліз, це ж як потрібно хотіти нагадити людині щоб приплести Тарарая до цієї ситуації так щей приписувати якесь побиття) йому ж ніхто не згадує його попереднє життя, життя до рівня ,,самооборонівець,,.
До ЧП Показати IP 18 Грудня 2015 11:21
Випадковість набуханому літати 120 через село? А в якому руслі тоді пішло життя загиблого? Абсурд.
Чп до До ЧП Показати IP 18 Грудня 2015 14:18
Людину не повернеш...це зрозуміло... Але є завжди але...водій безумовно отримає покарання на яке він заслуговує, в рамках закону... Та й підкинута пляшка спиртного, як тут написано, на рішення суду не вплине...це просто спекуляція...вирок однозначно буде не в сторону водія, а те що деякі особи наганяють на чужих трагедіях собі якусь рекламу, то це я вважаю геть підло... Та й громадська рада при умвс уже давним давно ліквідована, а розслідування таких інцидентів в органах давно набрало прицендентного характеру- однозначно позбавлення волі... Співчуття батькам та друзям загиблого!
... Показати IP 18 Грудня 2015 20:55
Вам аби було про шо писати ... Біда в обох сімей... А роздувати справи такі, як Рожков вміють... Тільки почитайте його пости на фб ... Вищий рівень інтелекту зашкалює...
... Показати IP 18 Грудня 2015 22:13
Кожен має відповідати за свої вчинки. І не ховатись за плечі батька! Громадськість має взяти цю справу під свій контроль, що справедливість відбулась!
Света до ... Показати IP 19 Грудня 2015 06:12
Ти с*ка куда побіжиш коли в тебе стане таке горе?
Crazy Іра Показати IP 19 Грудня 2015 23:20
Пишу до тих хто *ибіл на всю голову!!! Біда в тих батьків, шо сина ростили для порядної дівчини та шоб хтось на старості доглядів,а не для того шоб такий бич@ра-мажор в землю поховав !і ви люди пишіть тут шо хочеться..любите не любите ви того Рижкова чи Тарарая..тут не в тому смисл!!!і якшо ви пишете тут інші прізвища то значить знаєте шось..бо просто так когось не *рали би або не виправдовували!!!!..бо мова тут не про них ,а про того хлопчину шо зараз не з нами!!! І ше додам!шо диму без вогню не буває!!!І Бог з неба не набє!але завдяки так не буде ..якшо стільки аварій було ше раніше!!то нащо і кого захищаєтеаєте???
Ааа до Crazy Іра Показати IP 20 Грудня 2015 05:17
В кого було "стільки аварій"???
к мартинючке до Crazy Іра Показати IP 20 Грудня 2015 23:50
мартинюк тебя вообше кто то спрашивал? не лезь в чужое горе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus