USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Захід передасть Україні арештовані золотовалютні резерви РФ

11 Березня 2022 13:43
Міністерство економіки спільно з урядами інших країн шукають механізм передання Україні заарештованих золотовалютних резервів Центробанку Росії в розмірі $415 млрд для відшкодування збитків від російської агресії.

Про це повідомив перший заступник міністра економіки Денис Кудін під час загальнонаціонального телеефіру, передає УНІАН.

«Західні уряди вже заарештували золотовалютні резерви Центробанку РФ – $415 млрд. Цієї суми майже достатньо, щоб перекрити ці прямі одноразові втрати. Ми розраховуємо, що найближчим часом спільно з урядами інших країн знайдемо юридичний механізм, яким чином можуть надійти ці гроші Україні для відновлення і компенсацій», – розповів Кудін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus