USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Західінкомбанк» ще не видає готівки?

18 Лютого 2009 16:47
Готівки у банкоматах і касах відділень «Західінкомбанку» банку немає. Про події у фінустановах, де діє тимчасова адміністрація, і про ситуацію з поверненнями депозитів інформує «Дело», – повідомляють 18 лютого «Волинські Новини».
«Західінкомбанк»
«Готівки в банкоматах і касах відділень банку немає», – чесно зізнаються в колл-центрі Західінкомбанку. Проте обіцяють, що відновлять видачу відсотків за депозитами наступного тижня.
Банк «Надра»
Банкомати «Надра», як і раніше, не працюють. Відсотки за внесками можна отримати тільки у порядку «живої черги» у відділенні банку. У касах встановлені ліміти – 200 гривень на депозитну (зелену) картку і до тисячі гривень на решту всіх типів карток. Сума сплачених по безготівкових платежах товарів у магазинах обмежена 150 гривнями на добу.
Банк «Київ»
Ліміти на зняття готівки у банкоматі  й у касі банку становлять 500 гривень на добу. У банку не відповіли, коли ж ця сума переглядатиметься, проте запропонували розплачуватися картками в магазині – сума сплаченого за безготівковим платежем товару не обмежена.
Укрпромбанк
У відділеннях банку продовжують видавати відсотки за депозитами з добовим лімітом – тисяча гривень. Депозити, термін яких закінчився, продовжуються на півроку. Максимальні ставки за такими внесками – 21% річних в гривні і 13,5% в доларах.
«Національний кредит»
Якщо у понеділок забрати відсотки за депозитом було неможливо, то вже у вівторок у відділеннях банку з’явилися гроші. Банк почав виплачувати відсотки з обмеженням 300 гривень на день. Цей ліміт встановлений як на зняття грошей з банкомату, так і на отримання їх у касі банку.
«Причорномор`я»
Банк не проводить виплат ані депозитів, у яких закінчився термін, ані відсотків за внесками. Проте в колл-центрі банку пообіцяли, що вже у п’ятницю можуть відбутися зміни в кращу сторону.
Промінвестбанк
В ПІБі, як і раніше, видають еквівалент 200 доларів. До кінця лютого, коли буде знята тимчасова адміністрація, в банку планують переглянути денні ліміти у бік збільшення.
* – 200 гривень за депозитними картками, 1000 гривень – за усіма іншими.
Довідково:
17 лютого на офіційному сайті Західінкомбанку з’явилася інформація, що «Усі служби та департаменти банку працюють в робочому режимі. Йде процес відновлення платоспроможності банку.
Повідомляємо Вам, що з 16 лютого банк почав здійснювати перерахування коштів клієнтів, що поступають на їх поточні рахунки. Здійснюються операції купівлі-продажу валюти, надаються комісійні послуги, повним ходом йде прийом комунальних платежів. Банк працює над достроковим погашенням кредитів та відновленням виплат за депозитами населення та платежів за поточними рахунками. Діючі ліцензії НБУ зберігають свою силу.
Запрошуємо Вас проводити платежі через відкриті Вами поточні рахунки в Західінкомбанку. Кошти що поступають на Ваші рахунки будуть перераховуватись Вашим контрагентам на підставі наданих платіжних документів. Залишки що були на момент введення тимчасової адміністрації теж будуть розблоковуватись по мірі надходження коштів на рахунки банку.
Дякуємо за розуміння ситуації, що склалася навколо банку. Ми віримо, що разом з Вами ми подолаємо кризу та повернемось до нормальної роботи. Для цього у нас є всі підстави».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Лютого 2009 22:39
Нда, сами ничего написать не можете- только перепечатать с других сайтов....
Анонім Показати IP 19 Лютого 2009 12:05
Даремно ви так! Це ж те, що стосується усіх нас, а ще і подано джерело подачі інфо, тому проблеми не бачу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus