USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Депутати ще не визначилися, чи треба позичати

13 Серпня 2008 08:50

Серед політичних сил, представлених у Луцькій міськраді, наразі відсутня спільна позиція стосовно питання про затвердження результатів розміщення облігацій внутрішньої місцевої позики обсягом 30 мільйонів гривень. Про це 13 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів лідер фракції «НУ» у Луцькраді Андрій Козюра, фракція під час свого засідання ухвалила рішення про підтримку цього питання. Натомість «запеклі друзі» по коаліції помаранчевих – бютівці о 09.30 проведуть засідання фракції. За словами голови міської організації ВО «Батьківщина» Григорія Пустовіта, учора це питання вивчала президія фракції, однак результати роботи президії пан Пустовіт не озвучив.
Голова облорганізації ПРП Олександр Мартинюк зауважив, що депутати від цієї політичної сили визначать свою позицію перед голосуванням. На його думку, тут є два аспекти – сам принцип муніципальної позики досить зручний. Але волинських «пинзеників» цікавить також і механізм реалізації – який банк, які відсотки тощо.
Окрім того, незабаром розпочнеться засідання фракції УНП, яка також ще не визначилася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus