USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Західноукраїнський форум громадських організацій не обмежився Заходом України. ФОТО

25 Червня 2009 14:23
Другий Західноукраїнський форум громадських організацій розпочався з виступів заступників керівників органів влади Волинської області та міста Луцька, – повідомляє 25 червня репортер «Волинських Новин».
З вітальним словом до учасників форуму звернулися заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук, заступник Луцького міського голови Микола Іванюк, проректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Ірина Констанкевич, начальник відділу у справах сім\'ї та молоді Луцької міськради Ігор Гузь, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Ігор Дмитришин. Від імені організаторів виступили голови Волинської молодіжної громадської організації «Центр Ефективної Комунікації» Оксана Лойко та Луцької міської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив» Олександр Гуд.
Не обійшлось і без подарунків. Так, почесну грамоту Волинської ОДА отримав голова Волинської обласної організації «Народно-демократичної ліги молоді» Валерій Пельц. А Оксані Лойко оголосили подяку облдержадміністрації.
Опісля офіційного відкриття розпочалась мультимедійна презентація громадських організацій. Крім того, відбудеться ярмарок вакансій і засідання секцій на теми «Громадянське суспільство. Доктрина молодіжної політики», «Студентське самоврядування», «Молодіжне працевлаштування», «Інформаційна політика». Окремі організації «Третього сектору» презентували інформацію про себе на стендах.
Як розповіла у коментарі організатор – Оксана Лойко, у заході на момент відкриття зареєструвалися представники 83-х громадських організаційзі всього Західного регіону, а також столиці - міста Києва. Проте, ймовірно, кількість учасників збільшиться, оскільки окремі представники ще мають прибути до Луцька.
Довідково:
Другий Західноукраїнський форум громадських організацій проходитиме у приміщенні історичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки під патронатом голови Волинської обласної державної адміністрації Миколи Романюка та за фінансової підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації та відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus