USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Закономірний результат», - Альберт Шахов про гру «Волині»

16 Жовтня 2017 23:38
Небагатослівними виявилися наставники «Волині» та «Гірника-Спорт» після матчу 17 туру чемпіонату України серед команд першої ліги, який завершився перемогою команди з Горішніх Плавнів з рахунком 1:0.

Головний тренер гостей Сергій Пучков заявив, що його гравці очікували на серйозний спротив лучан, адже знали, що удома «Волинь» демонструє хороші результати і буде злою після поразки від винниківського «Руху».

«Досягли позитивного результату, що не може не радувати. Хоча хлопці змусили мене витратити багато нервів, давно такого у мене не було», - сказав Пучков. З його слів, основна причина нервозності - нереалізовані моменти, яких, до слова, у гостей була значна кількість.

Звернув увагу Пучков і на дії арбітрів: «Арбітр помилявся в обидві сторони, здалося, що він втратив хід гри та не розуміє, як грати у футбол».

Насамкінець він побажав лучанам вибратися з тієї ями, у якій перебуває команда та висловив віру у те, що молодь «Волині» у другому колі розіграється та збереже прописку у першій лізі.

Виконувач обов'язків головного тренера «Волині» Альберт Шахов зазначив, що його команда зіграла як могла.

«Ми зіграли багато ігор за останніх 2 тижні. Комусь набридло, хтось не може. До того ж, у нас постійно випадають ключові гравці», - заявив Шахов.

Зі слів наставника лучан, результат матчу цілком закономірний, адже його гравці «бігали, старались, але не грали у футбол».

Наступний поєдинок лучани проведуть 20 жовтня у Луцьку проти «Десни» з Чернігова. Початок матчу о 18:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus