USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Закрилися ще три банки на Донеччині

6 Травня 2014 11:17
Банки на Донбасі наслідують приклад «Приватбанку». Так, декілька банків закрили свої відділення в Слов’янську та Краматорську на Донеччині, - повідомляє «Радіо Свобода».

Прес-служби пояснюють рішення фінансових установ міркуваннями безпеки. Від сьогодні не працюють із клієнтами відділення «Ощадбанку», а також українських «дочок» російських «Сбербанку» та «Альфа-банку».

Нагадаємо, в понеділок про неможливість роботи відділень на Донеччині та Луганщині заявив «Приватбанк», а «Райффайзен Банк Аваль» тимчасово призупинив роботу 22 відділень у Донецькій і трьох відділень у Луганських областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
??? Показати IP 6 Травня 2014 12:54
І після цього хтось хоче говороити про цілісність країни? Чи не підштовхують ці дії людей до відокремлення або створення власної республіки, або приєднання до іншої країни? То хто насправді сепаратист? Все хунтою робиться для розколу країни, абсолютно все!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Травня 2014 13:03
а навіщо їм банки ? вони бабло з парашки в мішках возять
))) Показати IP 6 Травня 2014 13:26
все до цієї новини було фігнею. схоже, що все вже вирішено. по факту, оскільки офіційно (офіційно, повторюю) РФ так і не вторглась на нашу територію, банді Коломойського стало надто тісно в одній державі з хунтою. ото і пішов білий пушний звір в українське приморське місто. куди піде далі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus