USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Закупівля волинського цукру до Держрезерву знизить його ціну?

23 Жовтня 2008 09:20
Голова облдержадміністрації Микола Романюк здійснив робочу поїздку на ВАТ «Гнідавський цукровий завод». Про це 23 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує офіційний сайт Волинської ОДА, він зустрівся з головами правління товариства Сергієм Бондаруком та спостережної ради підприємства Ярославом Галькевичем. Сторони обговорили проблемні питання, які виникають при  переробці цукросировини та  її реалізації.
Підвищення ціни на солодкий продукт призводить до повільного обороту капіталу в бурякоцукровій галузі. У зв’язку з такою ситуацією, завод змушений буде працювати на давальницьких умовах, що може призвести до перевищення пропозицій над попитом на продукцію і, як наслідок, до спекуляційних цін на ринку цукру.
Голова правління ВАТ Сергій Бондарук повідомив про намір звернутися  до Кабінету Міністрів України з питань закупівлі  Держрезервом цукру, що виробляє завод. За його словами, «це дасть можливість призупинити ажіотаж цін на ринку цукру». Голова облдержадміністрації однозначно підтримав таку пропозицію підприємця, зазначивши, що «якщо буде цукор у Держрезерві, то й ціна для  населення буде доступнішою».
У рамках візиту Микола Романюк також оглянув модернізоване устаткування заводу, яке використовується для переробки цукрової сировини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus