USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Заліз у відсік шасі: в літаку США знайшли рештки футболіста молодіжної збірної Афганістану

19 Серпня 2021 15:18
Гравець молодіжної збірної Афганістану з футболу Закі Анварі загинув, коли намагався вилетіти з Кабула через прихід талібів. Він забрався у відсік шасі військово-транспортного літака C-17A ВВС США, де згодом знайшли його рештки.

Про це повідомив афганський журналіст Бабак Тагвай у Twitter., передає ТСН.

«Дуже сумна звістка: один з молодих людей, який кілька днів тому намагався покинути Кабул, схопившись за відсік шасі транспортного літака C-17A ВВС США, був гравцем національної молодіжної збірної Афганістану з футболу Закі Анварі. Частини його тіла були знайдені у відсіку шасі», – написав журналіст.

Рештки футболіста були виявлені після приземлення літака на авіабазі Ель-Удейд в Катарі. Нині літак тимчасово не виконує польоти, військові почали розслідування інциденту.

Раніше в мережу потрапило відео зльоту літака C-17A ВВС США. Афганська молодь на двигуні американського літака намагалася залишити країну. Повідомлялося, що тоді кілька людей, які чіплялися на шасі та інші деталі літака, розбилися на смерть.

Крім цього, люди бігали просто злітною смугою під літаком, що рухається, наражаючись на небезпеку.

Нагадаємо, що американські військово-повітряні сили C-17 Globemaster III безпечно евакуювали близько 640 афганців з Кабула. C-17 прибув до аеропорту Кабула для доставки обладнання для евакуації і не збирався брати на себе таке велике навантаження.

Перш ніж екіпаж встиг вивантажити вантаж, літак оточили сотні афганських мирних жителів, які порушили периметр безпеки і прорвалися на борт. Оскільки ситуація погіршувалася, екіпаж вирішив злетіти.

В аеропорту Кабула люди штурмують літаки, аби вилетіти з країни, оскільки авіація залишається єдиними способом втечі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мустафа Показати IP 19 Серпня 2021 16:20
сподіваюся, всякі упирі типу наєйма теж так будуть втікати з України. і, якщо таліби такі погані, то чому армія перейшла вся на їхню сторону?)
Рауль Показати IP 19 Серпня 2021 16:46
страшная смерть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus