USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Залізні» герої фестивалю «AutoWESTern». ФОТОРЕПОРТАЖ

7 Жовтня 2013 13:55
Як і обіцяли, організатори авто-мото фестивалю «AutoWESTern» порадували гостей виставкою тюнінгованих та ретро автомобілів. Хто ж став головними героями дійства на Крупівському летовищі? Давайте познайомимося з ними ближче!

У декілька рядів вишикувалось більше двох десятків ексклюзивних авто, від яких перехожі не могли відірвати погляд. Чого тут тільки не було…

Чи не єдиний на всьому пост-радянському просторі американський лімузин Hudson 1937 року - герой нашої рубрики «Auto-портрет». Власник відновив це авто зі стану брухту, маючи на руках лише «голий» кузов.

Раритетний Mercedes довоєнного періоду – теж з Луцька, до речі.

Звичайно, не обійшлося без радянської класики. Приємно усвідомлювати той факт, що є люди, які цінують такі прості, але, в той же час, легендарні автомобілі.

Цілком ймовірно, що один з таких був у вашого тата, дідуся, а може і у вас. У крайньому випадку, вам точно доводилось їздити на такому у пасажирському кріслі.

«Москвич-412». Чудовий колір та ідеальний стан – що ще потрібно для такого авто?

У власника цієї ВАЗівської «трійки» власне бачення радянської класики. Довівши автомобіль практично до ідеального стану, хлопець занизив його. Блискучий хром та яскраві вайтволи прекрасно доповнили картину.


Чималий інтерес гостей викликав і цей чорний «ГАЗ-24». Його власник, надихнувшись легендарним фільмом «В бой идут одни старики», вирішив зробити з неї полотно для аерографії. І не прогадав – назвати цю «Волгу» автомобілем не повертається язик. Це - справжня картина.


Радикально підійшов до питання стайлінгу і власник цієї «вісімки». Чоловік зробив зі свого авта кабріолет, «одягнувши» його в новий обвіс та диски.

Класика японського автопрому минулого століття – Toyota Crown. З правим кермом - все як і має бути.

Цілий табун «баварців», які задали жару під час заїздів. Хто б міг подумати, що авто, яким вже близько 20 років, здатні на таке!









Завітали у Крупу і гості першого дня фестивалю. Вони змагались у дисципліні автоспідвей на треку села Дачне. Дехто з них навіть виїхав на старт, попри те, що автомобілі готувались для зовсім іншого виду автоспорту.


ЧИТАТИ ЩЕ: ШАЛЕНІ ШВИДКОСТІ ТА ПАЛЕНА ГУМА ПОБЛИЗУ ЛУЦЬКА. ФОТО. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus