USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Залужний призначив ексгенпрокурора Луценка командиром взводу ударних дронів

22 Лютого 2023 22:05
Колишнього генерального прокурора Юрія Луценка, який у складі ЗСУ захищає країну, наказом Головнокомандувача Збройних сил України від 20 лютого 2023 року призначено командиром взводу ударних безпілотних авіаційних комплексів роти ударних безпілотних авіаційних комплексів військової частини.

Про це повідомила прессекретарка колишнього чиновника Лариса Сарган.

"Наказом Головнокомандувача Збройних сил України від 20 лютого 2023 року капітана Луценка Ю. В. призначено командиром взводу ударних беспілотних авіаційних комплексів роти ударних беспілотних авіаційних комплексів військової частини ЗСУ", - йдеться у дописі.

Як відомо, нині Юрій Луценко служить в одній з найгарячіших точок фронту – Бахмуті.

Нагадаємо, нещодавно колишній генеральний прокурор Юрій Луценко отримав військове звання капітана. «Рік участі у бойових діях по захисту України. Оборона Києва і Гостомельський напрямок, пізніше Миколаїв і Херсонський напрямок. Вже більше трьох місяців – найгарячіші точки Бахмут і Соледар. Луценку присвоєно звання капітана», – повідомила у Facebook дружина ексгенпрокурора.

Раніше Луценко так розповідав про свою службу: «Лише в Бахмуті я зрозумів, чому мені так комфортно на війні. Бо в ЗСУ – як колись на Майдані – панує атмосфера братерства, оптимізму, українськості, гумору і непоказного героїзму. Раніше при зустрічі люди мені казали: пам'ятаєш, Віталійович, як ми разом… І я відразу старався прикинути, хто переді мною – знайомий по МВС, з тюрми, з Майдану чи з ГПУ? Тепер до цього переліку додалися побратими по ЗСУ. Часто ми знайомі ще з часів і Майдану, і тюрми, і державної служби. Тут фізично відчуваєш роботу правильного котла найкращих людей заради майбутнього. В цій єдності армії, в її всенародній підтримці – головна гарантія і Перемоги, і оновлення України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 22 Лютого 2023 22:43
юва вуценко великий спец по ударних дронах. капітан командир взводу це сила
Луч до скептик Показати IP 23 Лютого 2023 07:30
При всій моїй повазі до людей які відстоюють Україну, я за тебе ніколи не проголосую!
Манергейм Показати IP 23 Лютого 2023 07:12
За рік війни чомусь це єдине велике досягнення усієї помаранчевої команди. Де збиті літаки, де знищені танки, де гриценко, де ющенко ,де лапін
Юрій Показати IP 23 Лютого 2023 07:13
На відміну від боягузів, які втекли з України, поховалися під спідницями, які свідомо не хочуть зі зброєю захищати країну, а саме страшне - на прикладі своїх вчинків і дій виховують у своїх дітей пацифізм, пристосуванство, байдужість, боягузтво - Луценко, при всіх своїх недоліках, - молодець !
Лучанин Показати IP 23 Лютого 2023 08:19
В його великий управлінський досвід, це людина яка була від початку майдану з народом !!! Юра удачі тобі!!!!
васько бузько до Лучанин Показати IP 23 Лютого 2023 12:06
Луценко реально воюе! Приклад для багатьох брати зброю и в окопи!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus