USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Залишки «волинського Межигір’я». ФОТО

11 Грудня 2014 17:07
Від «волинського Межигір’я» лишилося лише те, що не можна розібрати. Про це повідомляє «Вісник+К».

Елітну базу відпочинку в урочищі Гряда на найбільшому волинському озері Світязь, що у Шацькому районі, розбирають місцеві наймані робітники. Цей об'єкт отримав назву «волинське Межигір'я», адже був збудований, як і резиденція Віктора Януковича у Нових Петрівцях під Києвом, з елітної деревини фінської фірми «Honka». Базу відпочинку, яка була зареєстрована на підставних осіб, пов'язують із родиною колишнього віце-спікера Верховної Ради України Ігоря Калетника та його сестрою-депутаткою Оксаною.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що маєток, який представники ЗМІ знімали на відео минулої осені, зараз активно розбирають і фурами вивозять в Київ. А з цих будиночків міг би вийти санаторій або база для відпочинку і реабілітації дітей, героїв майдану, бійців АТО.

Тепер тут неймовірно швидкими темпами йдуть роботи з демонтажу.

«Був учора цілий день на Поліссі, зокрема в Шацькому районі. Заїхали і на місце, де знаходяться вже залишки об'єкту «Волинське Межигір'я», до якого увагу громадськості та правоохоронних органів ми привертали ще в травні-червні цього року. Незважаючи на погодні умови, під наглядом, швидким темпом працює бригада місцевих робітників. Фактично знищено майже весь комплекс. Особливо той, що не з дерева, не підлягає відновленню. Про це самі говорять робітники. Всі розводять руками, адже це приватна власність», - відзначив керівник «Правого сектору» Волині Павло Данильчук і розмістив фотографії з території елітної бази відпочинку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
месник Показати IP 11 Грудня 2014 17:55
Інспектор Данильчук з ревізіэю Шацьких озер) До цього був з інспекціэю на Азовському морі. Слідуюча Турція)
лучанин до месник Показати IP 11 Грудня 2014 20:43
Який там Паша його дії принесли більше користі російській пропоганді як Украпїні. Піараться відправляючи на схід по 10 чоловік, а деж той корпус, де конкретні досягнення по захисту України і на її благо. Замутили олігархи, проплативши таких козлів, а тепер пожинаємо плоди.
азов до лучанин Показати IP 11 Грудня 2014 21:27
Паша молодець і все правильно робить! а ти сидиш і скиглиш! краще б на фронт поїхав і побачив як там добре жити! А Данильчук все вірно робить! Головне щоб таким як Гузь не став і тоді він точно пройде до парламенту!
Й*оп Твою в р*от до азов Показати IP 11 Грудня 2014 21:54
А ти часом не пАША? Що пАША зробив корисного і що робить? Де він був, на якому фронті? Бити юрбою морду Башкаленку - оце його найвижча заслуга? А з гУЗЬКОМ вони друзяки - можна найти фотопідтвердження в соцмережах. А парламент - це що - самоціль для самозбагачення? Що такі недоумки можуть робити в своєму житті окрім розбою і махновщини та горлопанства? (навмисне написано власні імена з маленької букви).
Кулявлоб Показати IP 11 Грудня 2014 18:02
Нема слів...
тьфу Показати IP 11 Грудня 2014 18:09
Ось вона "держава"! Нічого не змінилось...
Й*оп Твою в р*от до тьфу Показати IP 11 Грудня 2014 19:06
Як не змінилось? Навіть дуже змінилось. Лише в гіршу сторону! Доллар у вільному плаванні сьогодні був в бариг-валютчиків по...18 грн/за один американський мертвий президент! Бензин - те ж саме - в світі нафта дешевшає, в нас продукти її переробки дорожчають і саме головне - держава в стані війни, гинуть люди, ллється людська кров! Хіба хтось цього хотів, хіба може здравомисляча людина такого бажати? НАС КИНУЛИ, ЯК ЛОХІВ РОЗВЕЛИ І КИНУЛИ!!! Ці с**и портфелі ділять, а ми їм не потрібні як люди, ми їм потрібні як інструмент у досягненні їхніх корисливих скотських прагнень.
азов до Й*оп Твою в р*от Показати IP 11 Грудня 2014 21:31
у нас люди ідіоти, до кого ти звертаєшся? люди лохи вже давно - тому наші керманичі і винищують на сході молодь, щоб вони їх не скинули! туди треба посилати мусорів, сбушників, прокурорів, суддів, держиморд. а на їх місце набирати патріотичну молодь!
Й*оп Твою в р*от до азов Показати IP 11 Грудня 2014 21:49
Вірно мислиш. АТО - це антитерорестична операція, здійснювати яку прямий обовязок силових структур-спецслужб, а армія мала б забезпечити лише непорушність кордону. Принаймні це так би мало б бути. Це світова практика. Але тут є одне "але": в такій моделі АТО важче вкрасти гроші. Ще один момент - АТО не може тривати стільки часу - це нонсенс. Треба називати речі своїми іменами. Далі - силовики не виконують і не виконували своїх прямих обовязків вже досить давно. І саме цікаве - люди починають потихеньку прозрівати і порівнювати: що мали, що мають і що БУДУТЬ мати. Шкода лишень, що нас усіх відкинули далеко назад, за неповний рік зробили вдвічі біднішими і саме страшне - ллється людська кров.
Дончанин Показати IP 11 Грудня 2014 18:27
Ребята, вы - местные, поэтому объясните мне как "волинське озеро Світязь" может находиться под Киевом. Ибо именно это следует из текста статьи.
Кулявлоб до Дончанин Показати IP 11 Грудня 2014 18:44
Читай уважно. Не під Києвом,а як і резиденція .... під Києвом...
Дончанин до Кулявлоб Показати IP 11 Грудня 2014 18:57
Звиняюсь, не досмотрел. Но все равно остается вопрос на засыпку: "Зачем разрушать отличную базу отдыха, а не национализировать ее и пустить ее по прямому назначению для местного народа?"
азов до Дончанин Показати IP 11 Грудня 2014 21:35
а ти думаєш таку базу власники б передали? всі вони вже у вас там під ростовом! а так - землю заберуть і побудують на цьому місті все що вирішить громада. залежно від того, кому перейде земля. інакше би стояло 100 років і тліло
месник до азов Показати IP 11 Грудня 2014 21:55
я звісно розумію прихильність кожного до деяких осіб але, давайте будемо толерантними! А на рахунок землі і громади, чоловіче,! Будьте реалістом! За цю землю вже давно заплатили ! І ніякої бази для атошників там не буде!!!
Й*оп Твою в р*от до азов Показати IP 11 Грудня 2014 21:59
Таке враження, що ти трохи плутаєшся у просторі і часі - які підстави забрати землю? Думаєш, що це так легко? Що в нас вирішує громада напряму? Нічого. Вирішує опосередковано, через депутатів, а там дуже мала імовірність що щось зробиться на благо - багатьох простих людей знаєш, хто має там земельну ділянку? А виділяла там землю під будівництво громада ОПОСЕРЕДКОВАНО ЧЕРЕЗ ДЕПУТАТІВ.
ІМХО Показати IP 11 Грудня 2014 20:07
Паша, в чому справа? Де база відпочинку для воїнів АТО?
данильчукІвська Показати IP 11 Грудня 2014 20:49
правосеки нІчого не навчились робити свобода кончана тІльки бунтувати вмІе а долар росте цІни теж навчання дІтей росте то куди йдемо
азов до данильчукІвська Показати IP 11 Грудня 2014 21:36
будеш багато говорити - то скоро у наваросії житимеш гамно ти ліберальне
Й*оп Твою в р*от до азов Показати IP 11 Грудня 2014 22:00
ну ти й хамло!!! А де ж європейські цінності - гідність, порядність, виваженість, толерантність, ввічливість?
Й*оп Твою в р*от до азов Показати IP 11 Грудня 2014 22:03
І що означає "скоро у наваросії житимеш"??? Немає такого державного формування на політичній карті планети. А ти кажеш що там хтось буде жити - висновок - ти закликаєш до розколу України?
888 Показати IP 12 Грудня 2014 01:03
СКОРІШЕ ТРЕБА ПОВЕРНУТИСЬ ДУП*Ю ДО ДОНБАСУ І ВПЕРЕД НА КИЇВ,ПОКИ НЕ ПОРОЗБИРАЛИ КОЗЛЯЧІ ЗАСПИ П*РДУНІВЦІ ТА ІНШЕ Г*МНО , АТО ВАМ ПАЦАНИ НЕ ПІ*ЬКИ ЗІ СЛІВ ЯШКА,ТАМ БУДЕ ЧИМ ПОЖИВИТИСЬ І ПООХОТИТИСЬ.
Анонім Показати IP 13 Грудня 2014 15:44
була стаття що якоби нові власники зроблять відпочинок для бійців АТО вони напевно свої слова дотримають відпочивайте під вілкритим небом скільки пишуть що розбирають а ні хто не чого не робить бо дали команду сидіти понорах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus