USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Журналістам показали «волинське Межигір’я» комуністів

13 Червня 2014 17:39
Вишуканий котеджний комплекс, розташований на самому березі озера Світязь в урочищі Гряда Волинської області, який фактично належить родині нардепа-комуніста Ігоря Калетніка, показали журналістам представники «Правого сектору».

Комплекс відпочинку складається з двох частин: це будинок для охорони та прислуги, у дворі якого розташований вертолітний майданчик, та, власне, котеджне містечко. Загальна площа становить близько 1 гектара.
Будинок для обслуговуючого персоналу досить просторий – це двохповерхове приміщення з дорогої деревини. Тут є все необхідне для комфортного проживання: кухня, спальні, плазмові панелі, а також три санвузли.
А посеред двору розташований злітний майданчик, оточений охайним газоном. Весь комплекс має свою електропідстанцію.
Через дорогу від просторого двору, за високим парканом простягнувся, власне, розважальний комплекс. Його розкоші захоплюються навіть ті, кому вдалось відвідати резиденцію Віктора Януковича в Межигір’ї. Всі будинки і альтанка побудовані винятково з дорогої ексклюзивної «Хонки». Всередині – просторі їдальні, вітальна, спальні кімнати.
Люди, які доглядають будинки, стверджують, що з можновладців сюди ніхто й ніколи не навідувався. Кому належить розважальний комплекс вони не знають, мовляв, забудовою і обслуговуванням займається фірма-підрядник, на яку вони і працюють. Як виявилось, в охорони навіть немає ключів від дорогих будинків. Щоправда, крізь вікна можна побачити дорогу стелю та підлогу, масивні люстри, тощо. Вочевидь, будівництво призупинилось на кінцевій стадії – в холі стоять запаковані дорогі меблі, не закінчена робота і над інтер’єром приміщень. Як розповіли місцеві працівники, меблі сюди почали звозити осінню 2013 року.

Крім, власне, житлових будинків, на території комплексу розміщена комфортна альтанка, сауна, дитячий майданчик. Від котеджного містечка буквально рукою простягнути до берега озера Світязь – від паркану до води близько 10 метрів.


Зі слів представників «Правого сектору», згідно з неофіційною інформацією, котеджне містечко будувалось для відпочинку сім’ї Калетніків і членів родини очільника Комуністичної партії України Петра Симоненка.

Очільник волинського осередку «Правого сектору» Павло Данильчук заявив, що земля, на якій побудоване котеджне містечко, приватизована. Кожен із будинків оформлений на окрему підставну особу. Де-юре власниками шести дорогих будинків є підставні особи. Зокрема, невідомі мешканці Одеської області, Донецька, Маріуполя, Херсона, тощо. Ще частина майна оформлена на приватну структуру, засновником якої є двоюрідна сестра Ігоря Калетніка, нардеп, член КПУ Оксана Калетнік. Проте, де-факто, котеджний комлекс, як стверджує Павло Данильчук, належить сім’ї Калетників. Його орієнтовна вартість, зі слів експертів, становить близько десятка мільйонів доларів.
«Ігор Калетнік довгий час був митником. Будувала це все наша місцева фірма, власником якої є депутат Волинської облради Роман Микитюк, який, фактично, був підлеглим Калетніка на митниці», - пояснює Павло Данильчук.

Представники «Правого сектору» зауважили, що мають в своєму розпорядженні копії всіх необхідних документів, які засвідчують право власності окремих підставних осіб. До слова, серед власників - жодного волинянина чи жителя Західної України.

Активісти також зауважили, що котеджне містечко, яке належить «ворогам країни», слід націоналізувати та переформатувати їх в пансіонат реабілітації для сімей постраждалих під час бойових дій на Сході і під час революційних подій в Києві. Також, зазначив, що цим мають займатись винятково компетентні структури, а не «Автомайдан», «Правий сектор» чи «Самооборона».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 41
Церковна миша Показати IP 13 Червня 2014 17:58
Можливо краще зробити взагалі на цьому місці просто дитячий табір, без якихось обмежень, які пропонує пан Данильчук. Кращих умов оздоровлення заслуговують усі наші діти, а не лише майданівців та тих, хто бореться на Сході країни. Там де є пільги та обмеження обов"язково буде корупція, не потрібно плодити спокуси для наших людей.
щур до Церковна миша Показати IP 13 Червня 2014 18:14
Данильчука самого треба "оздоровити" на Сході України!!!
ЗМІюка Показати IP 13 Червня 2014 18:13
коментар було видалено
Вільний Показати IP 13 Червня 2014 18:27
От в Данильчука слюнькі потекли як побачив ... таке ... і не чийне... Зона відпочинку повинна бути або доступна всім, або спалити нахер і не спокушати інших.
Дмитро Показати IP 13 Червня 2014 18:46
во данильчук морду відїв )))
побажання Показати IP 13 Червня 2014 18:52
Журналісти! Коли ви задасте запитання Данильчуку, Гузю, Пирожику і надасте відповідь читачам ваших видань і взагалі громаді, чому і з яких причин не служили в армії ці особи?! Людей дуже цікавить це запитання, а ви так боїтеся його задати, що дуже сумніви беруть у вашій компетентності, незалежності і чесності перед громадою!
Бандерівка до побажання Показати IP 13 Червня 2014 22:36
Ей, народ, скільки таких можливостей, поставити питання Данильчуку і ін., було на Луцькому майдані? І "вільний мікрофон" організували і збори ПС були...Краще б підняли свій зад і вийшли на вулицю, щоб щось дізнатися і змінити, а не сидячи вдома дивитися телебачення, зомбуватися ним і в інтернеті висловлювати своє "фе"...
Петро Показати IP 13 Червня 2014 19:43
На моє тверде переконання, поки не пізно всі ці маєтки передати у власність держави, після того відкрити відпочинкоий центр, в тому саме є доцільність даних будівель!
Всезнайко Показати IP 13 Червня 2014 20:17
От тепер зас**уть його правосеки, як і Межигір"я...
Белая Стрела Показати IP 13 Червня 2014 20:58
Всё Лучшее детям! а также детям кому это действительно необходимо -, детям из интернатов, детям с спортшкол!
Лучанин Показати IP 13 Червня 2014 21:02
А чи покаже Данильчук палац Тягнибока?
Петро Показати IP 13 Червня 2014 22:10
До дописувачів, мені тепер цілком зрозуміло, що всі ваші висловлювання або з нервів. або проплачені, а в загальному хто читає відгуки отим всім анонімам і їхнім цінителям ГАНЬБА,
Петро Показати IP 13 Червня 2014 22:17
Хвильку, а саме прикро - ті що ганять, тих що, хоть щось робить отим саме критиканам СТИДОБА і хай вам доля дарує те, що ви заслуговуєте, а ви заслуговуєте недовіри від людей, а від Бога долі такої вам, яку ви посилаєте в своїх висловлюваннях на даний момент!
Волинянка Показати IP 13 Червня 2014 22:27
Оце ж зажралися, ск*ти.
Українець Показати IP 13 Червня 2014 23:13
Як вже дістали, чесне слово. "Бамаги є, але не покажу", "Зі слів...", "На думку...". Чому копії паперів не виклали? Незаконно, є якісь причини не викладувати? Тоді якого милого піднімати це питання? Де доказова база? Хоча б для вигляду подайте до суду і нехай суд визнає що це все побудовано на награблені гроші, тоді і кажіть що "належить «ворогам країни»", а поки що все виглядає навпаки для розумних врівноважених людей!
Правий сектор до Українець Показати IP 13 Червня 2014 23:15
Чому це "не покажу"? Заходьте в штаб - копіюйте, фотографуйте, ніякої таємниці немає.
Петро Показати IP 14 Червня 2014 00:06
Одного не мжу зрозуміти - як можна приватизувати гектар території і наворотити там всього цього жлобізма з бруса в ЗАПОВІДНІЙ ТЕРИТОРІЇ в 10 м від озера... і після цього ми дивуємось ,що в "центральному парку " в Луцьку вже фактично вирізали всі дерева ...
Льоня Показати IP 14 Червня 2014 07:15
Пропоную створити слідчу комісію за участю депутатів та за результатами її роботи передати матеріали в прокуратуру, суд для прийняття рішення про націоналізацію комплексу, забрати його в обласну комунальну власність Окреме рішення прийняти по посадових особах, які сприяли виділенню землі
Волинь Показати IP 14 Червня 2014 08:01
Є чим займатися і новій владі, і громадським організаціям. Ще стільки гнид ховаються у державних установах та прикриваються депутатськими мандатами.
каса Показати IP 14 Червня 2014 11:18
А когда ето все строили ,,где были народные слуги от батьквщины ,свободы,,,или они не видели,все они вдоле и укаждого есть не меньше.
Оксана Показати IP 14 Червня 2014 20:24
При слові "Межигір'я" уявляю золото, золото, золото... А дерево - це не по-межигірськи. Зроблено все по-хазяйські, зі смаком, без надлишку розкоші. Краще б вияснили, хто архітектор і ставили його за приклад на майбутнє.
Владимир Показати IP 14 Червня 2014 20:30
Выродки! Мародёрствуют, когда в стране хаос и беспредел!!! Правый сектор уже начал по английски писать))))))))))) ИДИОТЫ!!! Езжайте на ЮГОВОСТОК!
Арсеній Показати IP 15 Червня 2014 09:05
Хата як хата, таких тисячі. Та й жодних доказів, що вони належать Симоненку чи Калетніку. Зайвий піар правого сектору перед виборами.
Сергій Іванович Показати IP 15 Червня 2014 09:35
Така прискіплива та целеспрямована атака на калетників - результат критики на адресу латафундій та лобіювання інтересів енергобезпеки України - що зараз актуально та потрібно насамперед.
володимир Показати IP 15 Червня 2014 10:26
Та зупиніться вже з цими походеньками.Скільки можна екскурсіями займатись ,пора вже про Україну подумати та про людей які ризикують своїм життям,гинуть ,поранені.Що це дасть країні та пересічним громадянам,тільки ще більшу ворожнечу розпалює.І не зрозуміло чиє це майно в дійсності.
Марина Показати IP 15 Червня 2014 15:48
Надавайте підтвердження, докази і конкретні факти. Без них - це все дуже схоже на замовну акцію.
Андрей Смотрицкий Показати IP 15 Червня 2014 17:34
Самое главное чтобы эти лжеобвинители сами не завладели чужой собственностью. Этих с липкими руками всегда хватает
Кіт Показати IP 16 Червня 2014 08:35
А чи правдива ця інформація чи ні,а предчставники " Правого сектору" потирають собі руки,ніби зробили щось корисне для країни.
Ніна Показати IP 16 Червня 2014 09:24
Згодна, що потрібно створити слідчу комісію та за результатами її роботи передати матеріали в прокуратуру, суд для прийняття відповідного рішення. А то чомусь у нас в країні правий сектор вирішує що законно, що незаконно, в кого що забрати, кому що віддати... Статус правового сектору взагалі який?!
Меланія Показати IP 16 Червня 2014 15:59
Який сенс публікувати неперевірену інформацію із розряду ОБС(одна баька сказала), до чого тут Калетника та Симоненко приплели взагалі не зрозуміло. З таким самим успіхом можна туди і будь-кого іншого приписати.
Ника Показати IP 16 Червня 2014 21:21
Я так зрозуміла, що за документами ці котеджі мають своїх власників і правий сектор немає абсолютно ніякої інформації, яка б спростовувала цей факт, окрім де-факто їх неймовірних здогадок.
Юлія Показати IP 16 Червня 2014 21:53
Данная статья не имеет никакого отношения к действительности!!!
Віталій Михайлович Показати IP 16 Червня 2014 22:26
така замовна стаття що аж жах. Просто емоції та спаплюжен факти. З зз-м там не все так як написано і та і все інше притягнене за вуха, так ці люди були в партіях але вони працювали і треба відрізянти ситуацію та особливості життя. Як у анегдоті, еврея питають чого ти в церкву зайшов він показує на двері , мовляв, там такі слбаки, кого хочеш заженуть...
Ольга Прав. Показати IP 16 Червня 2014 22:30
Така дурниця, тут мери мають більше маєтки та ще йна захопленій самовільно землі, а ще купу різних порушень на які ніхто не хоче увагу звертати... А це все так для дурних аби увагу відволікти та показати що ПС типу крутиться та щось робить.
Гавр Показати IP 17 Червня 2014 09:12
Мене дивує фраза "зі слів когось, за неофіційною інформацією". Типу, одна баба іншій сказала? А порівняння з Межигірьям жодної критики не витримує. Скромненькі деревяні зруби, в Карпатах гостьові котеджики для відпочинк і то багатше виглядають. Не позорьтесь порожніми заявами!
Леонід Показати IP 17 Червня 2014 10:37
Кожен журналіст намагається пропіаритись та заробити грошей за рахунок ось таких статтей, не потрібно писати всілякі брехні, а писати та публікувати тільки те, що підтверджується фактами.
Хелена Показати IP 25 Червня 2014 12:03
Леонид, не только фактами, до и документально. Все, кому не лень решили вершить суды, не имея на руках доказательств.
Анна К. Показати IP 19 Липня 2014 09:18
Правий сектор, люди які тіль тей роблять що їздять по чужих володінях, та думають що б це собі на згадку залишити.
Наталія Показати IP 19 Липня 2014 09:34
Ходять, шукають, вам потрібний лишній піар. так не там ви його шукаєте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus