USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Заміна сільських відділень «Укрпошти» на мобільні бригади – знущання над волинянами, – нардеп

9 Листопада 2021 14:47
Ліквідація сільських відділень зв’язку в населених пунктах та заміна їх на мобільні бригади уже призводить до катастрофи, адже запропонована реформа не враховує територіальні і демографічні особливості регіону.

Як відомо, в «Укрпошті» вирішили, що в тих селах, де проживає менш ніж 1200 мешканців, не потрібні поштові відділення, йдеться на сторінці народного депутата України Вячеслава Рубльова.

До прикладу, на території усього колишнього Локачинського району, де 54 населених пункти, поштові відділення лишились у 4. В селах округу росте соціальна напруга.

«В нинішніх погодніх умовах, коли ще немає хурделиці чи ожеледиці, мобільні бригади уже не дотримуються графіків. Часто-густо, селяни очікують авто просто на вулиці у самосформованій черзі годинами.

Чи не найгірше, так це те, що під питанням своєчасна виплата пенсій та оплата комунальних платежів населенням. Оскільки в селах лишилися переважно пенсіонери, в яких не те що Приват24 немає, а іноді й телефону, то люди змушені чекати приїзду мобільної бригади, які, як нарікають виборці, фізично не в змозі виплатити усі пенсії, роздати усі квитанції та прийняти усі платежі.

Від нововведення страждає регіональна преса. Мобільні бригади уже не раз забували привезти газети або привозили їх через тиждень. А кому цікаво читати те, що відбулося пів місяця тому? Це вже призвело до падіння тиражів і в подальшому скорочуватиме інформаційний простір для мешканців населених пунктів.

Ми з командою готуємо звернення до керівництва «Укрпошти», Верховної Ради та Президента аби припинити це свавілля. Найперше, бо це державне підприємство, діяльність якого має бути націлена на комфорт громадян.

Мені шкода, що очільник «Укрпошти», пан Ігор Смілянський, який отримує зарплату 836 тис. грн в місяць (вдумайтесь!) з кишень тих же мешканців Волині, байдужий до проблем тих, для кого працює», – зазначає Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
а Показати IP 9 Листопада 2021 16:04
а що.смілянський ще й працює на зарплату з усіма доплатами 1млн 200тис грив на місяць?
Знаю Показати IP 9 Листопада 2021 16:33
Отож!
Петро Показати IP 9 Листопада 2021 18:48
Ставити питання про його звільнення. Можна знайти людину на дану посаду за 100 тисяч гривень у місяць. Смілянський працює проти народу України і проти України. Йому не місце в Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus