USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замість хащів – сучасне баскетбольне поле: у Луцьку буде нова спортивна локація

28 Травня 2020 11:03
Розчищена територія, озеленення й облаштування сучасного освітлення: на новенькому баскетбольному полі у Луцьку завершують останні роботи перед відкриттям. Аби створити цей ідеальний баскетбольний майданчик, будівельникам знадобився рік.

Коли лучани зможуть відкривати баскетбольний сезон – у сюжеті телеканалу «Аверс».

Ще рік тому на території, що на вулиці Глушець, буяли хащі та лежали гори сміття, які тут залишали після розпивання алкоголю та вживання наркотиків. На створення нового спортмайданчика для лучан витратили півтора мільйона гривень.

«Ми всі ці хащі вирізали – самосів, кущі, зарослі. Повністю прибрали територію, спланували і зробили її, – розповідає радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. – Тут баскетбольний майданчик повноформатний загальноміський. Поліуретанове покриття дуже якісне й надійне, яке можна поновити через 5-10 років. Повністю зроблено озеленення навколо».
Трибуни можуть вмістити чимало вболівальників, а на майданчику можна зіграти справжню гру, як на професійних стадіонах. До слова, тут можна буде пограти й у бадмінтон.

«Зараз роботи на завершальному етапі. Встановлюють якісне, потужне освітлення, щоб і ввечері тут можна було займатися спортом», – додає посадовець.

Скористатися новеньким спортмайданчиком зможе будь-який житель міста. Однак Ігор Поліщук наголошує: використовувати майданчик дозволятимуть виключно у спортивних цілях.

«Цей майданчик знаходиться на балансі комунального закладу «Спорт для всіх». Пограти тут в баскетбол зможуть всі охочі. Вхід на цей майданчик буде вільний та безкоштовний, але контрольований», – зазначив Ігор Поліщук.

Відкриття першого у місті загальнодоступного та безплатного баскетбольного поля запланували на червень. Тож скористатись новою спортивною локацією лучани та гості міста зможуть вже незабаром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Асоціальний елемент Показати IP 28 Травня 2020 14:13
Таке враження що сміття викидають тільки люди які пють і юзають наркотики, а всі інші шо? ,Звалили всю вину на пющіх,
Народна прокуратура Показати IP 28 Травня 2020 15:06
Майданчи, напевне, непогано. Але вже я неодноразово писав, що у луцьких владців якаса фобія стсовно дерев - намагаються при будь-якій нагоді їх вирізати і викорчувати. І кущі теж створена природою і потрібна їй рослинність, не тільки газонна трава і бруківка, як уявляють у міськраді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus