USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Замість зрізаних дерев за кінотеатром «Промінь» лучани хочуть «зелену зону»

25 Травня 2016 12:47
Лучани просять не рубати дерева на території зеленої зони між ТРЦ «Промінь» та Центральним басейном Луцька для облаштування на місці цієї зеленої зони парковки. Натомість, просять облаштувати там зону відпочинку.

Про це йшлося під час сесії Луцької міської ради сьогодні, 25 травня.

До голови фракції «УКРОП» в міськраді Ігоря Поліщука звернулися мешканці проспекту Грушевського.

18 травня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради винесли проект рішення «Про надання погодження на укладення договору про співпрацю у сфері розвитку інженерно-транспортної інфраструктури».

Нагадаємо, ТзОВ «ПРОМІНЬПАРКСЕРВІС», засновником якого та кінцевим бенефіціаром є депутат Луцької міської ради, відомий бізнесмен Андрій Покровський, хоче облаштувати парковку поруч з міським басейном для спільного користування.
Відповідно до вказаного проекту рішення, що розглядався під час виконкому, передбачалась вирубка дерев в зеленій зоні між ТРЦ «Промінь» та Центральним басейном Луцька й облаштування на місці цієї зеленої зони парковки.
Місцеві мешканці району, а також жителі прилеглих вулиць категорично проти вирубки зеленої зони та облаштування на її місці парковки.

Вони зібрали більше 200 підписів на прохання не здійснювати вирубку вказаної зеленої зони та не облаштовувати на цьому місці парковку.

Отже, йдеться про 11 соток між кінотеатром «Промінь» та басейном. Нині територія загороджена парканом і там є зелені дерева. Для облаштування парковки там треба зрізати 15 дерев.

Зі слів депутата Ігоря Поліщука, місцеві мешканці просять зробити вищеназвану зелену зону вільною для відвідування та відпочинку.

«У разі позитивного результату, мешканці готові долучитися до здійснення прибирання та благоустрою в межах даної зеленої зони», - стверджує Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Андрій Показати IP 25 Травня 2016 12:58
Вже ріжуть між Променем і СБУ! А давайте всі дерева в Луцьку зріжемо? Буде "прикольно" :(.
Че до Андрій Показати IP 25 Травня 2016 15:50
Зрізали ялини. Ніхто в міськраді нічого не сказав. Зрізали дерева біля тенісного корту. Мовчання. Сьогодні ріжуть біля дороги зі сторони СБУ. Європейське місто, нове.
Ігор Показати IP 25 Травня 2016 13:07
Поліщук покровський. Поліщук плюс . Покровський не варто.
ВОВК Показати IP 25 Травня 2016 17:02
жлоби поліські все скоро виріжуть
Chili Показати IP 25 Травня 2016 17:38
лучани, Ви ще довго мовчатимете??? де активісти? чи тільки ту дешеву прокацапську лободу будемо мусолити тижнями та тих неуків,які на неї пішли банити???? ау, в нас новобудова на новобудові, дерева ріжуть, сміття скрідь,центру міста нема, підземок тим більше, розміток елементраних нема на дорогах,не кажучи вже про дороги, тролейбусів нема,є маршрутки нещасні, бруківкою обкладаємо все аби кошти відмити, ще це довго буде????досі по операм ходитимете та замовчуватимете все???
коля до Chili Показати IP 25 Травня 2016 20:03
ти багато "наробив", генерал дивану?
Юрій Показати IP 25 Травня 2016 20:14
А я так скажу: 1. А де були раніше ті свідомі мешканці для прибирання, коли там смітник і генделик для алканів був???? Тобто все всіх влаштовувало? Там же ніхто ніколи не ходив і не гуляв, бо надто місце неприємне було. 2 . А де ставити своє авто коли в басейн чи в магазин чи з часом в ПРОМІНЬ зайти доведеться. Навіть зараз біля басейну нема місця.... 3. Трохи би машини з проїзджої частини прибрали! От вам і простору зразу більше. Я ЗА СТОЯНКУ просто тверезий підхід. Там все одно смітник.
7 до Юрій Показати IP 25 Травня 2016 21:30
а приіхати тролейбусом або маршруткою можна і стоянки не треба.
777 Показати IP 25 Травня 2016 20:53
Будет там парковка, к бабке не ходи! Все схвачено, за все заплачено!
До Юрія .. з тверези Показати IP 25 Травня 2016 23:37
Ходіть ніжками в поході за здоров ям, Який басейн вам допоможе . якщо бігаєте в Сільпо за напівфабрикатами . возите свою . п яту точку на авто , лежите на дивані і клацаєте по клавіатурі і в Промінь з попкорном або на пиво з бройлером! На стадіон бігати , . а потім дихати в сквер... авось и сознание прояснится у вас и у мера города ! Побачимо , Миколо Ярославовичу , побачимо...
Макс Показати IP 26 Травня 2016 18:20
І парковку треба, і дерева треба. Стир збираються обстроїти 9етажками і заповідну зону знищити, то ніхто підписів не збирає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus