USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замість депутатів в облраді засідала прокуратура

8 Жовтня 2008 17:23

Сьогодні, 8 жовтня, у сесійній залі Волинської обласної ради зібрались не депутати, а юристи: працівники прокуратури, судової адміністрації, адвокати. Працівників юриспруденції привітали із професійним святом обласні чиновники. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Юристів області зібрали, щоб привітати із професійним святом – Днем юриста – та нагородити відзнаками волинські чиновники. Усього вручили 47 нагород та відзнак. За словами начальника відділу кадрової роботи та державної служби головного управління юстиції у Волинській області Валентини Панасюк, 21 юриста нагородили відзнакою управління юстиції, грамоти облради отримали 15 чоловік. Окрім того, одинадцять нагород вручили правоохоронцям від облдержадміністрації.
Голова облради Анатолій Грицюк зауважив, що серед усіх професій фах юриста - особливий. За його словами, «саме юристи робили усе, аби основний закон України відповідав світовим стандартам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus