USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Запитай у депутата»: Ігор Палиця відповів на запитання волинян у прямому ефірі. Відео

28 Листопада 2019 19:31
Народний депутат України від Луцька Ігор Палиця у прямому ефірі телеканалу «Аверс» відповів на запитання волинян, які вони могли задати йому в коментарях під цією новиною на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини та на сторінці телеканалу в фейсбуці.

Гостями студії також стали журналісти провідних ЗМІ Волині. Спілкування відбулося у прямому ефірі в рамках передачі «Запитай у депутата».

Ефір розпочався 28 листопада о 19:30 та тривав до 21:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Сергій Показати IP 28 Листопада 2019 00:47
Перш за все хочу подякувати Ігорю Петровичу за підтримку у розвитку спорту на Волині та Ковельського пробігу, а зокрема власним прикладом який був гарно продемонстрований на озері в селі Згорани під час спіььного запливу з Ігорем Гузем та нами! Запрошую усіх депутатів Волині долучитися до розвитку популярності масового спорту в Україні власним прикладом та пропоную прийняти активну участь в найстаршому пробігові України 15 Ковельському пробігові з нагоди 90-ї річниці першого марафону на Волині, який відбувся 15 червня 1930 року в Ковелі, а в 2020 році відбудеться в травні! Запрошую всіх депутатів ВР, а особливо з Волині долучитися до історичної спадщини бігової України!
Петро Сергійович Показати IP 28 Листопада 2019 09:42
Так що там з новим "губернатором"? Не дивлячись на одностайний супротив депутатського корпусу президент педставлятиме цього луганського зайду? Тобто громада нічого не варта?
Віктор Показати IP 28 Листопада 2019 09:44
Ігорк Петровичу, на Волині є три медичні коледжи, які щороку випускають більше 350 спеціалістів, але з них працевлаштовується лише третина. При тому працевлаштованим з бюджету платяться "підйомні", випускник пропрацює півроку - рік і їде в Європу, а медсестрами в наших лікувальних закладах лишаються працювати в основному пенсіонери. Така ж ситуація з молодими спеціалістами і по навчальних закладах інших профілів. Ми готуємо робітників для Європи. Яка стратегія, на Вашу думку має бути в цьому напрямку?
луцьк Олександр Показати IP 28 Листопада 2019 13:16
питання до Ігора Палиці: Є стадіон СНУ який Ваш фонд "Тільки Разом" можна сказати відновив,раніше там займалося-бігало багато людей які після роботи приходили,але керівництво СНУ зараз туди пускають тільки о 6 ранку а далі беруть грощі і ще не малі за "абонімент" свій 200грн в місяць за те щоб побігати,питання Ви не можете якось посприяти для того щоб спорт в Луцьку був більш доступним?
Микола Дендіберін Показати IP 28 Листопада 2019 15:08
На сьгоднішній день тільки в Луцьку і в Рівному немає футбольного поля зі штучним покриттям форматом 105 на 68. Неодноразове звернення до Павелка - голови Федерації футболу щодо виділення коштів - програма хетрік , не дала позитивного результату для Луцька. Чи є можливість депутатам Верховної ради від Волинської області залучити кошти із державного бюджету , а це близько 7- ми мільонів для будівнитцва поля в місті Луцьку ? Наприклад в місті Ковелі вже є три таких поля зі штучним покриттям. Моя пропозиція будувати таке поле біля зоопарку і віддати його на баласн ДЮСШ №3 "Спартак".
лучанка до Микола Дендіберін Показати IP 28 Листопада 2019 17:11
де ваш офіс. куди можна прийти на прийом?
Вадим Показати IP 28 Листопада 2019 15:40
Шановний Ігор Петрович! Віддавши свої голоси на виборах за слуг народних, буквально за декілька місяців, люди в паніці від азарту, з яким місцева влада підійшла до розгону міських ринків, де працює до 2000 підприємців. Яка ваша думка щодо всього цього, та чи маєте ви відношення до цього питання ? Як людям зберегти свої робочі місця ? Люди чекали допомоги від влади, натомість отримали "Зраду".
Конєв Показати IP 28 Листопада 2019 16:33
Чи об'єднається Ігор Палиця з Петром Порошенком для повалення чинного Президента?
Руслан Показати IP 28 Листопада 2019 17:10
1) Питання до Ігоря Палиця: Чому до цих пір місто Луцьк без мера? 2) Журналісти телеканалу Аверс неодноразово займаються розслідуванням надбання незадекларованих статків деяких чиновників, зокрема голів деяких ОТГ. Цікаво , чи Антикорупційне Бюро бере до уваги подану інформацію, чи займається розслідуванням незаконного збагачення даних осіб? 3) Чи бував хтось з чиновників в поліклініках міста Луцька? До прикладу, в поліклініці номер 1 ближче 10-11 ранку , не знадеш ні лікарів, ні пацієнтів.Виникає питання, навіщо пустує таке велике приміщення, його ж потрібно фінансувати, опалювати... Цікаво, це , мабуть , наслідки медичної реформи?
Юрій Квачук Показати IP 28 Листопада 2019 19:29
Я 19 років працюю в сфері соціального захисту і за цей час зробив певні висновки. Ігорю Петровичу до Вас є пропозиція і питання. Суть пропозиції така, замінити грошові виплати отримувачам державних соціальних допомог та допомог матерям одиначкам талонами на харчування, одежу, певні типи ліків,та частину комунальних послу. Це як у США там існує така форма допомог, тобто не давати цим категоріям громадян готівку на руки. Для чого це потрібно: 1. Отримавши гроші більшість з них не шукають роботи. Часто розміри іноді допомог більші від заробітної плати тих хто працює. 2. Вони бажають за будь-яку ціну перебувати у службі зайнятості, отримувати допомогу там та в органах соцзахисту. 3. Навіть коли працюють отримувачі допомог зацікавлені у нелегальній зайнятості. 4. Часто отримані кошти не витрачаються на утримання дітей, а на забаганки їх батьків чи алкоголь. Що дасть така форма допомог: - продукти одежа та компослуги будуть доступніші для дітей - отримувачі допомог будуть заохочені до працевлаштування щоб отримати готівку а відповідно працювати а не лише отримувати допомогу таке інше... Як Вам така пропозиція, у США це непогано працює?
волинянин Показати IP 28 Листопада 2019 19:35
Зручним для населення було проводникове радіомовлення яке на даний час відмирає.Чи можливо сприяти його відновленню?
ЮМ. Центр Показати IP 28 Листопада 2019 20:13
Номер телефону, адреса, години прийому офісу народного депутата Палиці І П.????
ЮМ. Центр Показати IP 28 Листопада 2019 20:39
Ігор Петрович, чи задоволені Ви роботою своіх помічників радників конкретно в Луцьку ??
Лучанка Показати IP 28 Листопада 2019 20:59
Зробіть такі зустрічі з усіма депутатами від Волині регулярними на телебаченні! Дякую І.Палиця за професійні відповіді!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus