USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зареклися пити біля ікони. ФОТО

3 Січня 2012 13:56
Тверезники міста Луцька 2 січня зібралися на молитву у храмі сятого великомученика Пантелеймона, адже це день пам’яті їхнього небесного покровителя, святого праведного Іоанна Кронштадтського. Близько 20 чоловік прийняли обітницю тверезості, - повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ.

У Свято-Пантелеймонівському храмі вже більше двох років кожного воскресного дня служать акафіст перед іконою «Неупиваємая чаша» , де родичі і самі алкозалежні отримують допомогу, розуміння та добре слово.

На саме свято братчики молилися із своїми наставниками – протоієреєм Олександром Білінським та священиком Степаном Яремою. Під час особливого молебню прийняли обітницю тверезості близько двадцяти людей, а загалом офіційно братство вже нараховує тридцять чотири особи , котрі відцурались від пагубної звички.

Нагадаємо, що у листопаді 2009 року з благословення митрополита Ніфонта, з ініціативи священика Степана Яреми та лікаря-невропатолога Ігоря Соломка було засноване братство тверезості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
залежний від коньяку Показати IP 3 Січня 2012 14:18
Зарікалася свиня ... їсти...
Man Показати IP 3 Січня 2012 14:18
Біля ікони пити тепер точно не будуть,а в інших місцях можна,не обітцяли ж. Невже ікона може спасти?
Олег Показати IP 3 Січня 2012 16:40
Ікона не спасає спасає віра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus