USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заробіток лучанина Тимощука – другий у російській Прем’єр-лізі

13 Січня 2009 08:58
Доходи капітана петербурзького «Зеніта» Анатолія Тимощука були оцінені в 3 мільйони євро. Про це 12 грудня інформують «Волинські Новини».
Нападник петербурзького «Зеніта» Андрій Аршавін очолив список найбільш оплачуваних гравців російської футбольної Прем’єр-ліги в 2008 році за версією журналу Total Football. За оцінками експертів журналу, футболіст заробив за минулий рік 4 мільйони євро. 
За повідомленням «Телевізійної служби новин», вслід за Аршавіним у рейтингу розташувалися його одноклубники Данні й Анатолій Тимощук, а також нападник столичного «Локомотива» Пітер Одемвінге, доходи яких були оцінені в 3 мільйони євро (2-4 місце). 
П’ята стрічка рейтингу дісталася нападаючому столичного «Динамо» Олександру Кержакову, який заробив за 2008 роки 2,5 мільйона євро. Доходи ще одного зенітовця, турецького форварда Фатіха Текке, були оцінені у 2,2 мільйона євро, що дозволило йому посісти шосту стрічку у списку. 
Нападники казанського «Рубіна», що виграв чемпіонат-2008, Сергій Семак і Сергій Ребров, заробивши по 2 мільйони євро, поділили сьому і восьму позиції рейтингу.
Кращий бомбардир торішнього чемпіонату Росії Вагнер Лав із столичного ЦСКА із зарплатнею 1,8 мільйона євро опинився на 9-й позиції, а замкнув десятку найбільш оплачуваних футболістів Росії півзахисник підмосковного «Сатурна» Дмитро Лоськов, який заробив 1,5 мільйона євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus