USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Засяяла головна ялинка України

19 Грудня 2015 22:30
Головна ялинка країни засяяла сьогодні в Києві. Цього року урочистості розширилися далеко за межі Софійського майдану.

Про це повідомляє ТСН.

Поглянути на атмосферну красуню у вогнях зібралися тисячі киян та гостей столиці. Гостей урочистого відкриття привітала зі святами перша леді Марина Порошенко разом з дітьми. Окрім того, киян і гостей міста привітав мер Віталій Кличко.

Святий Миколай зі сцени закликав ярмаркувати, святкувати, приймати подарунки і самому дарувати, а головне — вірити у дива.

"Щасливого вам Нового року! Затишку у ваших оселях і мирного вам неба! Я вас вітаю, любі!", — говорив Святий Миколай.

Торік на Софіївському майдані було дуже тісно, тож організатори вирішили розширити територію свята між двома храмами — від Софії Київської до Михайлівського Золотоверхого собору.

Володимирський провулок сьогодні і впродовж новорічних свят буде пішохідним, але охочих подивитися на ялинку було так багато, що все одно важко було пересуватися.

Довкола пам'ятника Богдана Хмельницького встановили оглядовий майданчик, біля пам'ятника княгині Ольги — ковзанку, а на Михайлівській площі облаштували дитячу зону з атракціонами.

Головну новорічну ялинку країни прикрасили тисячею прикрас. Оздобу для першої різдвяної красуні цьогоріч обирали всі охочі відкритим голосуванням на сайті новорічного містечка. Організатори певні — ці прикраси якнайкраще здатні створити на Софійській площі атмосферу свята, і коштували столиці 29 тисяч гривень.

Нагадаємо, сьогодні в Луцьку також засвітили новорічну ялинку. Цьогоріч біля неї вже немає Діда Мороза і Снігуроньки, натомість там встановили великого сніговика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 20 Грудня 2015 08:34
А де перший лед? Чому не з леді?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus