USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Заслужений лікар України дарувала лучанам свою авторську пісню

2 Березня 2009 20:25
У Народному домі «Просвіта» заслужений лікар України Ольга Богомолець у рамках Всеукраїнського Марафону Здоров’я провела благодійний концерт «Янголе мій». На ньому вона виконала авторські українські романси на вірші Ліни Костенко та свої власні, – повідомляє 2 березня репортер «Волинських Новин».
 
Послухати романси у виконанні Ольги Богомолець прийшло чимало бажаючих. Концертний зал Луцького народного дому «Просвіта» був практично повністю заповнений.
 
За словами лікаря та виконавиці романсів, саме з Луцька вона розпочала свою співочу кар’єру. У 1992 році Ольга Богомолець отримала свою першу нагороду на Всеукраїнському фестивалі авторської пісні «Оберіг». Тому концерт у цьому місті для неї є чимось символічним та близьким до душі.
 
Ольга Богомолець цілеспрямовано об’єднала у програмі Всеукраїнського Марафону Здоров’я безкоштовний огляд дітей та концерти. На її думку, здоров’я людини пов’язане із психічним станом. Тому його потрібно підтримувати не лише медичним методом. Сама людина повинна відчувати себе повною любові та розслабленою із середини. Саме це допоможе їй у самовідновленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus