USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Фортифікаційні споруди і спостереження: представник Офісу Президента перевірив кордон Волині з Білоруссю

28 Липня 2022 10:33
27 липня Волинь з робочим візитом відвідав заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко. Спільно з начальником обласної військової адміністрації Юрієм Погуляйком відвідали кордон на межі України та білорусі у Волинській області.

Про це повідомляє Волинська обласна військова адміністрація.

Що вдалося зробити для оборони кордону в межах області, розповів керівник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський, зокрема про зведені фортифікаційні споруди, встановлені спеціальні засоби спостереження тощо.

Як відзначив Сергій Лозінський, облаштувати лінію розмежування оборонними спорудами вдалося у тісній та оперативній співпраці з Волинською ОВА, районними військовими адміністраціями та місцевими громадами. Усі діяли злагоджено та швидко надавали кошти та матеріально-технічні засоби.

«Військові облаштували справді серйозні загородження, а місцева влада допомогла з камерами стеження. Тут застосували і тепловізійні камери. Важливо, що за ділянками кордону можна спостерігати онлайн», – відзначив Кирило Тимошенко.

Заразом додав, що питання забезпечення сучасною системою стеження вирішуватимуть на найвищому рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна прокуратура Показати IP 28 Липня 2022 11:04
Навіть по фото видно, що цей представник Офісу розбирається в фортифікації, як баран по зорях. Він має таке відношення до оборони, як морська свинка до моря. Для чого ця показуха?
Анонім до Народна прокуратура Показати IP 28 Липня 2022 11:46
дивно запитувати про те, що вам давно відомо: підлизуй вищому, сери на нижчого і будеш в шоколaді

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus