USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступник губернатора святкував День знань у гімназії № 21. ВІДЕО

1 Вересня 2008 15:28
Сьогодні, 1 вересня, світ відзначає День знань. Найщиріші слова та привітання з цього приводу прозвучали у всіх навчальних закладах України, серед яких – і Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Насамперед привітав усіх учнів, вчителів та батьків директор гімназії Олег Ковальчук. Він зазначив, що навчальний заклад є одним із найкращих у Луцьку. «Тільки за результатами минулого навчального року учні гімназії стали призерами всеукраїнських олімпіад. Вперше випускники здобули перемоги на міжнародних олімпіадах у Стамбулі та Бомбеї», – сказав пан Ковальчук.
 
Після урочистого підняття Державного прапору першокласники запускали у небо жовті та блакитні кульки, що символізували стяг України та мрії дітей.
 
Із найщирішими словами звернувся до присутніх перший заступник голови ОДА Віталій Заремба. «Освіта у 21-му столітті набуває особливого стратегічного значення, тому ми повинні її розвивати», – зазначив він.
 
Заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк також побажав успіхів майбутньому України – сьогоднішнім учням. Окрім цього, він вручив почесні грамоти управління освіти Луцької міськради вчителям гімназії.
 
Привітав присутніх на урочистій лінійці і відомий у Луцьку бізнесмен та благодійник Олег Чернецький. Він відзначив «із нагоди такого свята від імені свого Фонду найкращих учнів сертифікатами на суму 100 гривень». Від імені фракції БЮТ у міськраді її лідер Юрій Корольчук подарував гімназії дошку та книжки для першокласників.
 
На святі отримали змогу сказати своє слова першокласники, одинадцятикласники, перша вчителька та батьки дітей. День знань у Луцькій гімназії №21 імені Михайла Кравчука завершився першим дзвоником та проводом першокласників на перший урок цьогорічними випускниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus