USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступник луцького градоначальника платить за «комуналку»?

25 Березня 2009 09:17
В Інтернеті з’явилася інформація, що заступник Луцького міського голови Владислав Стемковський заборгував за комунальні послуги 8,5 тисячі гривень. Водночас посадовець називає цю інформацію недостовірною, – повідомляють «Волинські Новини».
«Заступник Луцького мера і за сумісництвом керівник Луцького департаменту житлово-комунального господарства Владислав Стемковський – злісний боржник за житлово-комунальні послуги. Чиновник заборгував за свою квартиру на проспекті Перемоги аж 8 500 гривень», – повідомило інтернет-видання «Фраза».
Водночас заступник міського голови спростовує ці відомості: «Це недостовірна інформація, тому що я тільки з 22 грудня 2008 року проживаю за цією адресою». За словами Владислава Стемковського, борги були створені з вини осіб, які там проживали раніше.
«Відповідно з 22 грудня я просто фізично не міг спожити комунальних послуг на таку суму», – додав чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 09:42
Невпинно зростає добробут високопосадовців Луцької міської ради - то джип новий з"явиться, то квартира, то заміський будинок і як це вони все це купують за одну зарплату? Поділились би досвідом:)
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 14:23
Якщо борги створили попередні власники квартири, то напрошується питання:яким чином керівник житлово-комунального господарства купив квартиру з боргами. Як відомо без сплати боргу ЖКП не дають довідки про балансову вартість квартири, а без вказаної довідки неможливо оформити договір купівлі-продажу. Виходить видали в ЖКП довідку... Корупція, однако...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus