USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заступник луцького мера розкаже у Києві, як надавати муніципальні послуги

16 Жовтня 2008 13:46
Проект резолюції ХІІІ всеукраїнських муніципальних слухань на тему «Європейські орієнтири місцевого та регіонального розвитку» передбачає, що чи не головним завданням реформування місцевого самоврядування є проведення бюджетної та податкової реформи. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» телефоном із Києва розповів заступник Луцького міського голови Микола Іванюк.
Микола Іванюк розповів, що у слуханнях, які відбуваються в Академії муніципального управління, беруть участь понад сотню науковців та міських голів. У проекті резолюції цього поважного зібрання також є звернення до Президента, уряду і парламенту із пропозицією втілити у життя вимоги нової форми урбаністики  за принципом «місто для жителів».
Пан Іванюк зізнався, що він під час презентації поділиться досвідом надання муніципалітетом адміністративних послуг.
Довідково:
У луцькій мерії в грудні 2006 року запровадили систему управління відповідно до вимог міжнародного сертифікату якості ISO 9001-2000.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2008 13:55
А ще Микола Іванюк розкаже, як правильно порушувати закони України, суміщаючи статус члена виконкому і депутата
Братан Показати IP 16 Жовтня 2008 15:40
Так згідно рішення адмін суду членам БЮТ дозволено суміщувати усякі статуси, мати дві дружини та кохатися з москалями.
Відвідувач мерії Показати IP 16 Жовтня 2008 17:34
А ще він розкаже про те, що співробітники Луцької мерії, у якій запровадили систему управління відповідно до вимог міжнародного сертифікату якості ISO 9001-20000, зустрічають відвідувачів, як пітбультер'єри, в яких відбирають миску.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus