USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Заступником голови Волиньради буде соціаліст або «нашоукраїнець»?

7 Жовтня 2008 18:44
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк під час прес-конференції 7 жовтня розповів, що питання щодо звільнення Бориса Загреви та обрання нового заступника все-таки стоятиме на сесії Волиньради, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами Анатолія Грицюка, це питання буде стояти першим у порядку денному. Як стверджує голова Волиньради, Блок Юлії Тимошенко на Волині зараз веде переговори з Соціалістичною партією.
 
Заступником голови Волинської облради може стати і депутат-«нашоукраїнець», – розповів Анатолій Грицюк. За його словами, відповідні пропозиції ним надавалися лідеру фракції «Наша Україна» у Волиньраді Сергію Слабенку. Головна умова, яка при цьому ставиться, – те, щоб кандидат не перебував у ЄЦ, адже саме ця політична сила, на думку Анатолія Грицюка, фактично розвалила більшість як у Верховній раді, так і у Волинській облраді.
 
За твердженням пана Грицюка, сьогодні відбувається засідання фракції «Наша Україна» у представницькому органі краю.
 
Голова облради запевнив, що питання щодо його заступника Бориса Загреви має суто політичний підтекст і нічого особистого.
 
Довідково:
 
3 жовтня колегія Волинської обласної ради не рекомендувала включати питання щодо Бориса Загреви на розгляд сесії, яка має відбутися 10 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2008 20:12
Суто політичний підтекст. Сумно. Як співають у відомій пісні: "діставайте, куме, нам півлітру. І у нашому селі тепер є бют."
Михайло Показати IP 7 Жовтня 2008 23:34
А яка різниця член ЄЦ чи не член? З таким збоченим баченням демократії від послідовників Юлі ми скоро будемо призначати на посади за кольором шкіри, віросповіданням, сексуальньною орієнтацією і т.д.
Михайло Показати IP 7 Жовтня 2008 23:38
А ще обовязково, щоб кандидат на заступника бездоганно володів російською мовою, ввідповідно доспільно проголосованого БЮТ і ПР Закону про державну службу
Конкретно Показати IP 8 Жовтня 2008 00:01
Це той Загрева, завдяки якому крайслер став головним ВОРом вже йому не потрібний. Більшості з НУНСівцями в обласній раді ніколи не було, а звільняти за "суто політичний підтекст" це совдепство,в якому Гриць і Дєд виросли. ГЕТЬ СОВДЕПІВ ДО ТУАЛЕТІВ!
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 08:43
якби грицюк був моральним політиком - то поступив би як Яценюк у ВР - немає більшості - склав повноваження. але яка мораль у політиці, а тим більше у грицюків та свиридів. Вся їх мораль - це політична доцільність. У такому випадку треба мати більшість, а не надувати щоки і кричати про політичні підтексти. Правильний шлях - це формування керівництва ради з чистого листа, або - найкращий вихід - розпустити таку раду.
Гарант Конституції Показати IP 8 Жовтня 2008 08:57
Конституція України, Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.
Леонід Ілліч Брєжнєв Показати IP 8 Жовтня 2008 09:53
Кирильчук виступає на зборах волинськіх бютівців, читає з папірця: - Сьогодні волинській БЮТ проводжає в останню путь видатного бютівця, чотирижди нардепа, члена комуністичної, селянської та бютівської партій, нагородженого десятьма бютівськими прапорами, пятьма медалями, двома значками члена президії політради БЮТ, члена обласного бюро Батьківщини Євгена... Івановича... Кирильчука... - З подивом дивиться на текст виступу, потім оглядає свій одяг: - Вибачте, однопартійці, я знову вдягнув піджак Грицюка.
Олесь Показати IP 8 Жовтня 2008 10:59
Гузя в заступники! Той порядок швидко наведе, всім буде жарко.
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2008 11:24
Соплі і воплі Грицюковського політиканства. Інтриган. З його дій видно що попередньо згадані Грицюком політики просто діти ясельні. Привикли до загального одобрямс, СОВІТИ.
Старий рухівець Показати IP 8 Жовтня 2008 12:59
Молодець Грицюк! Закрутив інтригу в облраді і єцунів на місце поставив. Хай надувають щоки, але зрадників Української Народної Партії геть із заступників голови обласної ради. В цьому питанні, ми члени партії Костенка, з Грицюком і підтримуємо його намір.
Недбайло Показати IP 8 Жовтня 2008 19:32
Коли треба було підтримку УНП, то обіцянки і задобрення лились рікою. А коли там...в верхах Юля вирішить, що треба співрацювати з ЄЦ, то знову Загреву повернуть.
Старому рухівцю Показати IP 8 Жовтня 2008 23:46
То полижіть Грицюку зад так як ваш Тарасюк лиже Юлі. Прокакали державу на початку 90-х - віддайте жидо-москалям і космополітам сьогодні.
Психолог Показати IP 9 Жовтня 2008 12:10
Недбайло. Це коли Загреві потрібна була посада, то він лизав сліди від мешт бютівців, а потім зрадив не лише УНП, а й тих же бютівців. Він сам прийняв рішення знищити себе політично. Став політичним суїцидником.
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2008 13:06
Шкода що в нікого не хватить розуму поставити представника регіонів тогож Проня
Толік Показати IP 9 Жовтня 2008 15:54
е-е-е А навіщо мені...ой...йому і взагалі той заступник!
Бувалий Показати IP 9 Жовтня 2008 16:16
Геть ЄЦ з обласної ради!
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2008 16:36
Підтекст один - не зраджуй, та не зраджуваний будеш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus