USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступнику Саакашвілі подарували квіти і винесли з засідання. ВІДЕО

16 Березня 2016 15:40
Після виступу соратника Михайла Саакашвілі, Сашу Боровика перед депутатами Одеської міськради, його «винесли» з залу засідань на руках. Це сталося після заяви Боровика про пільги для АЗС «Кіпр-Інвест».

У мережі з'явилося відео, як депутат Одеської міської ради Дмитро Палпатін підійшов до соратника Саакашвілі з букетом квітів, і піднявши його, потягнув у вестибюль мерії, передає Depo.Одеса.



У своєму виступі Боровик заявив, що діюча міська влада - нелегітимна, оскільки підсумки місцевих виборів 2015 року були сфальсифіковані. Крім того, він акцентував увагу на інших напрямках діяльності Одеської міськради: «Я знаю, що за однією з автозаправних станцій стоїть компанія« Кіпр-Інвест ». Я дуже хотів би зрозуміти, хто засновник цієї компанії. Мені здається, міськрада має більш ретельніше дивитися, кому даються пільги», - зазначив він.

Деякі депутати панського ради Одеси відреагували на слова Боровика обуреними криками, а потім депутат Дмитро Палпатин від фракції «Довіряй справах» виніс на руках Боровика з сесійної зали.

Відзначимо, що згідно з даними видання Думская.net, мова йде про виділення землі під будівництво АЗК, яке отримала ТОВ «Кіпр-Інвест». Засновником компанії є кіпрська компанія «Мастфрор Лімітед». Згідно з даними видання «Кіпр-інвест» зареєстровано за адресою: проспект Гагаріна, 15, квартира №3. Такий же адреса фігурує в документах ще однієї юридичної особи - ТОВ «Нафта інвест», велика частина статутного капіталу якого належить ТОВ «Галицька паливна компанія бізнес». Засновниками останньої є фірми «Сокар енерджі Україна» і ТОВ «Торговий дім Сокар».

БОРОВИК ВВАЖАЄ, ЩО ЗА ВИНОС ЙОГО ТІЛА МАЄ ВИБАЧИТИСЯ ПОРОШЕНКО

Заступник губернатора Одещини Саша Боровик вимагає вибачень від керівництва БПП за сьогоднішній інцидент із "носінням його на руках" в Одеській мерії.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна", передає depo.ua.

"Я хочу, щоб вибачилося керівництво партії, яка це зробила, яка це робить не в перший раз (маючи на увазі БПП, - ред.). Якщо вони не вибачаться, то вони визнають, що така поведінка - це те, що вони підтримують", - заявив Боровик.

Він також заявив про намір звернутися у поліцію через цей інцидент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 16 Березня 2016 21:58
Ух ти, а за носіння на руках вже стаття є? Треба до дружини змінити відношення...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus