USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Раді збирають підписи про відставку заступника Саакашвілі

13 Квітня 2016 12:44
У Верховній Раді України розпочався збір підписів на підтримку проекту постанови про відставку Саші Боровика з посади виконувача обов’язків заступника голови Одеської облдержадміністрації з питань інвестицій та розвитку і видворення його з України.

Про це повідомив народний депутат із фракції "Народний фронт" Євген Дейдей, пише "Інтерфакс Україна".

"Сьогодні у Верховній Раді досить успішно стартував збір підписів на підтримку постанови про відставку Саші Боровика. Не лише я, а й переважна більшість моїх колег не змогли змиритися з тим, наскільки зухвало і гордовито виконувач обов’язків заступника голови Одеської обласної державної адміністрації дозволяє собі порочити Державний Прапор України", – написав Дейдей на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, після одного з виступів соратника Міхеіла Саакашвілі Сашу Боровика «винесли» з залу засідань Одеської міськради на руках. І сталося це після заяви Боровика про пільги для АЗС «Кіпр-Інвест».

ЧИТАТИ ЩЕ: КОМАНДА СААКАШВІЛІ: НА БАНКОВІЙ ХОЧУТЬ ПОЗБУТИСЯ «ГРУЗИНСЬКОГО ДЕСАНТУ»?

Він зазначив, що, збираючи підписи для реєстрації проекту постанови про його відставку, "депутати хочуть донести до Президента України не лише вимоги офіційних осіб країни, а й кожного громадянина України, який пишається її історією та символами".

До слова, у Верховній Раді 12 квітня розпочався збір підписів за початок процедури імпічменту президента Петра Порошенка.

"Ми хочемо звернутися до президента як гаранта єдності та незалежності нашої держави з вимогою відставки Саші Боровика з обійманої посади, позбавлення його громадянства та якнайшвидшого видворення з території України. Таке рішення буде правильним і з боку депутатів, і з боку президента. Адже люди, які абсолютно не усвідомлюють цінності та значення українських національних символів, не гідні називатися громадянами нашої країни... Тому, коли завтра під цією постановою підпишеться вся Верховна Рада, дуже сподіваюся, що президент відреагує негайно і викине Сашу Боровика з нашої держави, змусивши сповна відповісти за його вчинки", – написав Дейдей.

Він також оприлюднив на своїй сторінці у Facebook скан проекту постанови, під якою підписалися близько 40 народних депутатів.

Своєю чергою, Боровик на своїй сторінці у Facebook у відповідь на цю ініціативу депутатів написав: "Насамперед, між нами юристами, ніхто не може позбавити народженого українця українського громадянства. Що стосується картини, яку до мене якось причепили, – я не маю нічого спільного з цією роботою... Я запитав організаторів, що це була за картина, яка так зворушила частину суспільства, вони мені пояснили, що це був їхній протест проти того, що в одеський мерії під українськими прапорами засіли лицемірні бандити", – додав Саша Боровик.

До слова, нещодавно екс-голова Одещини Ігор Палиця та бізнесмен Ігор Коломойський прокоментували антиукраїнські зайви Саші Боровика: «Це той Сашка, в біографії якого немає і слова правди, крім КДБшного минулого! Це той Сашка, який почав і продовжує дестабілізовувати ситуацію в Одесі, роблячи це свідомо і розуміючи, по якому тонкому льоду ходить! Цікаво, яка буде реакція Саакашвілі та СБУ на дії цього провокатора та агента російських спецслужб?!».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Квітня 2016 13:38
є один адекватний при владі і того хочуть викинути
Сераховичі Показати IP 13 Квітня 2016 19:09
боровик украінець??? ))) він юрист.а це як і скрипаль трошки з іншоі "опери"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus