USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Пристрасті навколо формування Кабміну: олігархи в шоці

14 Квітня 2016 12:52
Депутат від БПП зізнався, що не зрозуміло, що зараз відбувається навколо формування Кабміну, чому було стільки інтриг щодо обрання нового прем’єр-міністра. Натомість один із недавніх політичних соратників президента і його оточення закликає не голосувати за новий уряд, мотивуючи це власним розчаруванням.

«Скоро з'явиться нова коаліція, яку представить новий уряд. Я закликаю реформаторськи налаштованих депутатів не підтримувати цей уряд. На мій погляд, він став «продуктом» договорняка, який не має нічого спільного з політичною культурою Європи», - про це пише у своєму блозі на uainfo виконувач обов’язків заступника голови Одещини Саша Боровик.

Це той самий Саша Боровик, «в біографії якого немає і слова правди, крім КДБшного минулого! Це той Сашка, який почав і продовжує дестабілізовувати ситуацію в Одесі, роблячи це свідомо і розуміючи, по якому тонкому льоду ходить!», - свого часу прокоментував антиукраїнські заяви Боровика бізнесмен Ігор Коломойський та екс-голова Одеської облдержадміністрації Ігор Палиця. До слова, відучора у стінах Верховної Ради збирали підписи на підтримку проекту постанови про відставку Саші Боровика з посади виконувача обов’язків заступника голови Одеської облдержадміністрації з питань інвестицій та розвитку і видворення його з України.

Утім пристрасті навколо його персони не завадили Боровику робити власні заяви: «Я, як і багато хто в країні, одного разу повірив президентові і його політичному блоку. Це була помилка людини, яка не знає українських реалій і персонажів, які за нею стоять. Це була моя особиста помилка. Я ніколи не вступав у БПП і зараз шкодую, що я балотувався за їх списком в міськраду Одеси. Сьогодні, по їхному стилю, політичній культурі, їхній манері прийняття і проведення політичних рішень, так само дивлячись на їхні політичні аффіліації персоналій, - я вважаю їх логічним продовженням Партії регіонів. Їх риторику про реформи я вважаю інсинуацією реформ. Запрошені ними фахівці із західною освітою - це фарс.
Демократичним силам в парламенті не слід підтримувати пропозиції по новому уряду. Реформаторським силам пора йти в демократичну опозицію».

До слова, донедавна поплічник Саакашвілі, Саша Боровик сам опинився в числі «грузинського десанту», який хочуть видворити з країни. Учорашні соратники побили горщики і стали кісткою в горлі один одному. І про це свідчить, те, що, вочевидь, на Банковій зрозуміли, що грузинська команда реформаторів створює більше шуму, аніж приносить користі владі.

А тим часом, БПП і далі збирає у свої ряди нардепів-перебіжчиків. Так, заяви про вступ до фракції Блоку Петра Порошенка написали ще п’ять нардепів, - інформує 24TV.

Про це заявила депутат від фракції БПП Ірина Луценко в ефірі одного з українських телеканалів. «У нас є заяви ще 5 народних депутатів, які готові увійти до Блоку Петра Порошенка», - повідомила вона. При цьому Луценко не назвала прізвища цих народних депутатів.

Нагадаємо, 13 квітня про вихід зі складу БПП оголосив народний депутат Аркадій Корнацький.

Водночас, нардеп від БПП Мустафа Найєм зізнався в ефірі телеканалу 112 Україна, що сам не розуміє, що зараз відбувається навколо формування Кабміну.

На запитання ведучого, як на процес прем'єріади впливає великий капітал (тобто олігархи), Мустафа заявив, що вони самі в шоці. Процес вийшов з-під їхнього контролю і впливу й вони в жаху від хаосу породженого емоціями і політичними війнами у владі, - повідомляє КриміналTV.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 14 Квітня 2016 14:02
олігархи здатні людям дати тільки шоу, від якого більшість уже втомилась
ізя Показати IP 14 Квітня 2016 16:24
ой шо ві говорітє? саша боровик с очень інтєлєгентной єврейской семьі! он такой большой вумніца!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus