USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Засудили таксиста і охоронця, які приховували інформацію про стрілянину на луцькій автомийці

12 Березня 2019 17:35
Водій транспортної компанії «Uber» та охоронець отримали по два роки умовного покарання за приховування інформації про стрілянину на автомийці в обласному центрі Волині.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду від 4 березня.

Під час судового засідання вдалося встановити, що водій автомобіля їдучи від кафе «П’ять зірок», що на вулиці Набережній у Луцьку, в напрямку Києва, почув від своїх пасажирів інформацію про стрілянину. Коли повернувся додому, то з повідомлень у ЗМІ дізнався про причетність цих чоловіків до стрілянини у Луцьку, однак не повідомив про це правоохоронні органи.

Також інформацію про злочин приховав і охоронець, який перебував на місці події.

Отож, обидва чоловіки вчинили злочин, створивши перешкоду в своєчасному виявленні та розкритті злочину, а також притягненні винних до кримінальної відповідальності. Зазначимо, що обидва чоловіки уклали договір з прокурором про визнання винуватості.

Таким чином, суд визнав чоловіків винними та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75,76 КК України звільнив їх від призначеного покарання, якщо протягом двох років вони не вчинять нового злочину.

Нагадаємо, у результаті стрілянини на мийці, яка відбулася 5 листопада 2018 року, загинув чоловік. Ще двоє отримали тяжкі вогнепальні поранення. Також повідомлялося, що особу вбивці вдалося встановити.

Двох учасників стрілянини на луцькій автомийці відпустили на волю. Тимур Байрамов та Дмитро Нагайчук отримали два роки умовно. Ще двоє підсудних Олександр Барташук та Михайло Ількун, під час судового засідання наполягали на домашньому арешті, бо у них є діти та батьки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
JJJJJJJJJ Показати IP 12 Березня 2019 17:56
Ото попрацювала прокуратура, ото ж наказала винних. !
Валєра Показати IP 12 Березня 2019 18:32
І ті хто застрелили чоловіка також отримали 2 роки умовно.... Справедливо??!!
Льоня Показати IP 12 Березня 2019 18:34
Влади немає! Одне блюзнірство!
Сусід Показати IP 12 Березня 2019 19:36
Прокурорам "катлєту" занесли і всьо , ПРОКУРОРИ ВАМ МЕРТВИЙ ЧОЛОВІК НЕ СНИТЬСЯ....казли
Лучанин Показати IP 12 Березня 2019 20:36
Випадково почув розмову і не розповів - 2 роки умовно. Застрелив людину - 2 роки умовно. Супер! Оце суд. Європейський...
Тор Показати IP 12 Березня 2019 21:02
Щоб бува не посадили, хочу повідомити про злочини порошенка. Створення офшорів. Ухиляння від сплати податків. Будучи на посту президента очолює агрохолдинги, банки, заводи. Українці пропоную вам зробити схожі зізнання, а то посадять за приховання злочинів.
Вася Показати IP 13 Березня 2019 23:51
А хачів трюкачів слАбо до відповідальності притягнути?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus