USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Засудили учасника АТО, який намагався продати гранату в Луцьку

5 Липня 2017 15:25
В обласному центрі Волині засудили атовця, який незаконно привласнив гранати та привіз їх на Волинь.

Справу розглядали у приміщенні Луцького міськрайонного суду Волинської області, - пише «0332.ua».

Так, чоловік у листопаді 2014 року в ході бойових дій у с. Піски Донецької області знайшов залишені учасниками терористичного угрупування "ДНР" два корпуси гранати РГД-5 та два уніфіковані запали ручної гранати модернізовані (УЗРГМ), які привласнив, чим вчинив незаконне придбання вказаних бойових припасів. Надалі, продовжуючи їх незаконне носіння, він перевіз боєприпаси у місто Ківерці.

Також під час судового засідання стало відомо, що чоловік здійснив підрив однієї наступальної осколкової ручної гранати РГД-5 у лісосмузі поблизу міста Ківерці. Окрім того, військовий намагався продати гранату за 80 доларів США біля луцького ресторану «Золотий дракон».

Суд визнав його винним та призначив покарання у виді арешту на строк 6 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
? Показати IP 5 Липня 2017 15:35
Невже там мало платять що крадуть?
51 омбр(позор) Показати IP 5 Липня 2017 20:58
Платять добре ,кормлять добре,вдівають добре . Просто змі людей з посвідченням ато возвели в ранг святих і недоторканих .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus