USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Засудили звідників, які заробляли на вагітних повіях у Луцьку. ФОТО

11 Листопада 2013 13:08
Члени організованої злочинної групи, які займалися звідництвом на території Волині, вислухали вирок Феміди, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.

Декілька місяців у Луцьку плідно працювала група звідників, яка збагачувалася за рахунок вагітних повій. Однак крапку у цій історії поставили працівники підрозділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами проти моральності УМВС України у Волинській області.

Клієнти приїздили до одного із місцевих відпочинкових комплексів, адміністрація якого пропонувала провести час із дівчатами за викликом. Якщо чоловік погоджувався, телефонували до головної звідниці і замовляли дівчину. Повій привозили водії на власних автомобілях. Іноді могло приїхати декілька дівчат, щоби клієнт міг обрати ту, яка найбільше сподобається. За одну годину з дівчиною клієнт мав заплатити 500 гривень, із яких сотня потрапляла до кишені звідниці, стільки ж отримував водій.
Між усіма членами організованої злочинної групи були чітко розподілені обов’язки. Двоє працівників закладу мали знаходити клієнтів та повідомляти про них організаторці, яка своєю чергою мала двох водіїв із автомобілями для транспортування дівчат. Таким чином п’ять осіб заробляли гроші за рахунок повій протягом трьох місяців, аж доки їхню діяльність не припинили правоохоронці.
Згідно з фактом звідництва, слідчим управлінням УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України. Щодо повій - складено адміністративні протоколи.
Під час досудового провадження між підозрюваними і прокурором укладено угоди про визнання винуватості, згідно з якими головна звідниця отримала рік позбавлення волі, працівники адміністрації відпочинкового закладу та один водій – по два роки обмеження волі з іспитовим терміном один рік, а п’ятий член угрупування – два роки умовного терміну покарання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
читач Показати IP 11 Листопада 2013 13:18
Фото нагадало: ...Приспів: Чомусь так гірко плакала вона, Ховаючи обличчя у долонях, І щось боліло в грудях і у скронях, І в душу не приходила весна. Чомусь так гірко плакала вона, І сльози витирала мов дитина, Покарана за провину, Покарана, залишена одна, Покарана, залишена одна, Покарана, залишена одна. Приспів Зруйнована всесильним почуттям, Так втомлена самотнім існуванням, Чи варто говорити про кохання, Тоді, коли прощаєшся з життям? Тоді коли прощаєшся з життям? Тоді коли прощаєшся? Приспів
жана Показати IP 11 Листопада 2013 13:29
дебіли -чоловіки. Мають жінок і портять життя дічатам. Краще б забезпечили їх а не іздівались. Скотини -звірі
Володимир до жана Показати IP 11 Листопада 2013 15:26
Чому дебіли? Вони ж дівчат і забезпечували - 1година/500 грн. А жінкам цих чоловіків варто було би подумати, чому це їх чоловіки по саунах з бл@д@ми паряться, а не вдома сидять. Можливо в цих жінок дуже часто болить голова і майже завжди працює бензопила, тому чоловіки і втікають на сторону, щоби хоч так відпочити. В більшості зрад чоловіка винна сама жінка.
))) до Володимир Показати IP 11 Листопада 2013 15:54
обеспечивали не девушек, а сутенеров. если секса с женой нет - не п***ди, а разводись и ищи такую, чтобы ее от тебя не воротило.
))) до жана Показати IP 11 Листопада 2013 15:55
что вы, а самоутверждаться они за чей счет будут?
РБ Показати IP 11 Листопада 2013 13:30
"Да здравствует наш суд, самый гуманный суд в мире"
Лучанин Показати IP 11 Листопада 2013 13:41
Причому тут вагітність, не зрозуміло, як завжди
КВ Показати IP 11 Листопада 2013 14:16
Жах - лише по року-два тюрми. Це ж фактично торгiвля людьми!
Zavtramen Показати IP 11 Листопада 2013 15:39
судьба шалавы - она такая......... ))))
пересічний Показати IP 11 Листопада 2013 16:09
в усьому світі проституція це легальний бізнес з якого сплачують в державу податки, а в даному випадку не було в людей "криши" і їм за це приплели навіть торгівлю людьми...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus