USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Затримали 21-річного чоловіка, який напав на родину лучан та викрав сумку з 1 млн грн

2 Жовтня 2019 13:05
У Луцьку затримали молодика за підозрою у вчиненні розбійного нападу.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

У лютому 2018 року в обласному центрі троє невідомих осіб завдали тілесних ушкоджень 46-річному лучанину на подвір’ї його власного будинку. Також зловмисники з вогнепальної зброї поранили 39-річну дружину господаря.

Розбійники відкрито заволоділи жіночою сумкою з грошима та втекли. Сума завданих матеріальних збитків склала понад 1 млн. грн.

«У рамках досудового розслідування співробітники управління стратегічних розслідувань поліції області у співпраці із слідчими Луцького відділу поліції встановили, що до вчинення цього зухвалого розбійного нападу причетний 21-річний лучанин. Його затримано, слідчі повідомили зловмисникові про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Проводимо заходи, спрямовані на затримання та притягнення до відповідальності інших учасників злочину», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шок шок Показати IP 2 Жовтня 2019 14:09
Чотирьом громадянам, яких затримали 18 вересня, згодом повідомили про підозру у вбивстві на замовлення, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене п.п. 11,12 ч.2 ст. 115 КК України). Усіх їх спочатку взяли під варту. Проте вже 30 вересня одного з підозрюваних (уродженця Грузії) відпустили додому, змінивши запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт. Таке рішення прийняв Волинський апеляційний суд, а саме головний суддя Віталій Денісов та судді Петро Філюк і Віктор Гапончук. Тож обидва чоловіки, причетні до резонансних кримінальних справ на Волині, 30 вересня, із судових засідань пішли на волю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus