USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

До розбійного нападу на неповнолітніх у Луцьку причетний 24-річний поліцейський

25 Грудня 2018 11:48
До розбійного на паду на неповнолітніх в Луцьку, ймовірно, причетний 24-річний співробітник поліції.

Як інформує прес-служба волиської поліції, учора ввечері на лінію служби «102» поліції зателефонувала 50-річна лучанка. Вона повідомила, що невідомі особи під загрозою застосування зброї забрали на вулиці в її 15-річного сина гроші.

На місце відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські оперативно встановили особи усіх учасників інциденту, отримали їх пояснення.

Слідчі за даним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до семи років.

З метою встановлення всіх обставин правопорушення та ролі в цій події співробітника поліції матеріали кримінального провадження за підслідністю скеровано до Державного бюро розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
С. Показати IP 25 Грудня 2018 12:01
Я сам працюю в міськвідділі,кожен ранок на планьорці довбе П.В.В., психічно дуже важко,а ще треба щось приносити...
А до С. Показати IP 25 Грудня 2018 12:54
А чому Ви там ще й досі працюєте,коли "психічно дуже важко",звільняйтеся
С. до А Показати IP 25 Грудня 2018 14:01
Я отримую до 10 тис.Якщо звільнюся прийдеться їхати в Польщу працювати фізично,або на таксі,прошу вибачання за колегу
А до С. Показати IP 25 Грудня 2018 21:26
Ще нічого не ясно чи то колега ваш в чомусь винний чи то "сучасні дітки " такі,на яких управи зараз нема ні на вулиці ні в школах,а ще ж в нас і смі поширює не перевірену інформацію,а люди наші всьому на слух і вірять
хах до А Показати IP 27 Грудня 2018 20:22
нарахунок " сучасних діток " погоджусь, самі вчителі кажуть що діти зараз дуже важкі стали, не те що раніше, та що тут казати, в школі на виховній годині дітей вчать законам, що вчителі не мають права нічого їм робити, ні крикнути ні за вухо вхопити, тобто вони собі зрозуміли що можуть себе поводити так як їм заманеться і хай буде хаос, в самого дитина навчається в 5 класі, то це кошмар, один клас "кращий" за інший, дурдом взагалі, якщо старі вчителі звикли вже до всього, то молочі тікільки з ВУЗу постійно скаржаться, діти доводять до сліз і знають що вчителька по закону нічого їм не зробить, хоча батькі теж більшість винні не менше, сучасні не вміють виховувати дітей, все дозволяють, плюс без впливу інтернету теж не обійшлось, нажаль
А.С.А.В. до С. Показати IP 25 Грудня 2018 12:55
Одна тварь в парку підрізала дитину і НІЧОГО - тепер ці вже стреляють але всі мовчать - це ж не ваші діти...Де ці активісти - притихли??? А сбу не дало команду збирати стадо??? Навкруги одні клоуни і шестірки...
Анонім до А.С.А.В. Показати IP 25 Грудня 2018 20:42
Ніфіга собі діти. Пристають до перехожих, матюкаються і розпивають спиртне в громадському місці. Да цього поліцейського,що наказав малолітніх відморозків нагородити треба
Іван Показати IP 25 Грудня 2018 13:07
Поліція змінилася. Ніхто тепер правопорушників в погонах не приховує. Переступив закон- відповідай.
1 Показати IP 25 Грудня 2018 13:30
Ввечері, 24 грудня, близько 17 год поверталась маршруткою з роботи. Так ось такі підлітки влаштували розвагу якраз при центральному вході на Меморіал Слави, обстрілюючи сніжками по вікнах громадського транспотру. Чи завжди, ви, татусі-матусі, знаєте чим займається ваше чадо?
хех до 1 Показати IP 27 Грудня 2018 20:24
я Вам більше скажу. Батьки рідко хто взагалі цікавиться чим займається їхня дитина... уви
Клава Показати IP 25 Грудня 2018 14:53
поліцейські не винні - просто надихались вилучених наркотиків
Антисистема Показати IP 25 Грудня 2018 15:41
Всі не винні. То піздец
Таня Строцюк до Антисистема Показати IP 25 Грудня 2018 16:44
На днях отримала правосуддя від судді ковальчука і тепер розумію чому ненавидять суддів
Старий Показати IP 25 Грудня 2018 17:08
Син депутата Лапіна разом з товаришами кидали сніжками по машинах проїжджаючих і коли їхали працівники поліції кинули куском льоду, від чого в машині з'явилися вмятина. Один з поліцаїв зловив Лапіна, коли решта втікли. В знак відшкодування на місці малий віддав гроші 500 гривень. Дома депутат Лапін придумав версію з розбоєм із пістолетом, якого не було. Це нагадує брехню, що було 2,5 року назад коли сам Лапін стреляв з пістолета на Арцеулова по грузинах, придумавши байку, що в них була зброя. На його щастя ніхто не постраждав.
гомадянка Показати IP 25 Грудня 2018 17:15
Впевнена що поліцейські не винні. Жила колись на привокзальному, знаю точно що ці малолітні дітки закладки такзвані ложили або забирали. Це діток треба перевірити на вміст наркотиків. А поліцейські видно робили роботу, але не очікували що це будуть неповнолітні. От і дали по вухах забрали гроші на наркоту і провели профілактику. Але дітки видно не прості виявились "мажорчики".
Дбр Показати IP 25 Грудня 2018 21:59
Використовуючи своє службове становище, політичний труп і гівнодепутат Лапін використовуючи своє становище, підняв на ноги все керівництво поліції, Авакова, Князєва, Амброськіна, Фацевича, Шпигу, Львівську філію ДБР, Прокуратуру, Журналістів, нібито за збройний грабіж його сина співробітниками вбнона, а в реалії це все виявилось фейком, ні зброї, ні навіть гільз металошукачем гільз ніде не виявили, табельна зброя поліцейських в черговій частиеі, травмати не зареєстровані, просто депутату захотілося піару, так само, як при перестрілці на Арцеулова, так само, як і при загорянні автомобіля, а тепер ще й на власних дітях... Ганьба...!!!
Свідомий громадянин Показати IP 25 Грудня 2018 23:00
Недаремно проти Лапіна мітинги під прокуратурою області проводяться на систематичній основі. Та й хороші батьки а синочка 15 років... В такому віці треба не гуляти '' шайками" а вчитися. В районі вулиць Привокзальної та Грушевського ввечері такий збираєиься далеко не для обговорення почутого в школі. Та шпана страху наводить на пів району, тому не варто судити все і всіх по двох-трьох рядках, прочмианих в інтернеті.
опа Показати IP 25 Грудня 2018 23:41
Замість належного виховання, воно (лапін) показує приклад як використовуючи службове становище фабрикувати справи. Ото заміну собі ростить. Дійде до того, що мажорів разом з їх хитро*пими батьками будуть відловлювати і наказувати прямо на вулиці.
хех до опа Показати IP 27 Грудня 2018 20:28
" мажорів разом з їх хитро*пими батьками будуть відловлювати і наказувати прямо на вулиці. " дуже надіюсь що так і буде, але скоріш за все буде як завжди, терпеливий народ все перетерпить... ( тим більше зараз неадекватних дітей з батьками тільки більше стає, тому вони візьмуть верх напевне
Пенсіонер Показати IP 26 Грудня 2018 07:33
Всі знають, що Шпига друг Лапіна, і є його протеже, тому думаю всіх собак повісять на молодого 24-ти річного співробітника поліції, який прийшов служити вже в нову, реформовану поліцію, а тут виявляється нічого не змінилося, систему не поламати, а життя молодому глопцеві запросто. Бо мажорчики і сини народних депутатів відчувають себе "хазяинами жизни", замість того, щоб добре ремнем пройтися по одному місці, тр Лапін вирішив влаштувати суд Лінча... Нічого, я думаю, що це остання його каденція і такий самий суд, йому ще влаштують Лучани, згадають все і пістолет недопоможе...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus